Magazin

Hande Erçel dekolteli mayosuyla büyüledi! Verdiği olay pozla dengeleri değiştirdi! Fiziği bomba

Farklı güzelliği ve gün geçtikçe geliştirdiği oyunculuğuyla son dönemlerin en dikkat çekici isimlerinden olmayı başarmıştı. Güzel oyuncu mükemmel fiziğiyle akılları başlardan almaya devam ediyor. Beyaz mayo giydiği fotoğrafın paylaşılması gündemi adeta karıştırdı. Görenler bu güzellik karşısında nefeslerini tutmaktan başka bir şey yapamadı. Harika fiziği pek çok insandan övgü dolu yorumlar almasına neden oldu.

Hande Erçel silmese de olurdu! Kendi kendini ifşaladı hemen sildi ama görünmeyen yeri kalmadı dedirtti

Son projesi Sen Çal Kapımı olan güzel oyuncu set aşkı olan Kerem Bürsin ile olan birlikteliğiyle de çok konuşulmuştu. Dizinin bitmesinden bir süre sonra ayrılan ikili hayatlarına devam etti. İki ünlü isim de şu an başka kişilerle birlikte. Sessizce biten bu aşk ve ardından başlayan yeni ilişkiler ikilinin hayranlarını şok etmişti. Hande Erçel’e ait son pozlar kısa bir süre içerisinde yayıldı. Özellikle sosyal medyada bu konunun sıklıkla gündeme geldiği biliniyor!

Hande Erçel Güzelliğiyle Büyüledi

En son adı Kaan Yıldırım ile anılan başarılı kadın oyuncu, yaptığı paylaşımla insanları kendine çekti. Bir süre önce dergiye röportaj veren Erçel, onun haberi olmadan fotoğraflarının çekilmesinden rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Telefonlardan izinsiz bir biçimde görüntü alıp bunları rahatça sosyal medyada paylaşan kişilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek bu tür davranışları saygısızlık olarak niteledi.

Başkalarının fotoğrafını çekip paylaşmasından rahatsız olsa da kendi paylaşımlarıyla insanları çekiyor. Her pozuyla başka bir konuşmaya neden olması da onun popülerliğinde büyük bir etken. Yeni pozuyla da pek çok kişinin dikkatini üzerine topladı. Verdiği pozla dengeleri değiştiren isim güzelliğini görenleri adeta büyüledi.

Sosyal Medyayı Sallayan O Paylaşım!

Oynadığı yapımlarla, aşklarıyla, söylediği sözler ve yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren başarılı oyuncu beyazlara büründüğü haliyle kalpleri eritti. Masum ve güzel görüntüsüyle insanları kendine hayran bıraktı. Hayranları fotoğrafın altına yüzlerce iyi yorum bırakmayı ihmal etmedi. Sosyal medyadan paylaşım yapmasa da sızdırılan görüntüleriyle nefesleri kesmeyi başardı. Güzel kadın verdiği çekici pozlarla daha uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

Hande Erçel göğüs dekoltesinde sınır tanımadı görenler eyvah eyvah dedi! Sen muhteşem ötesi bir şeysin…

Başa dön tuşu