GüncelMagazin

Gecenin Ucunda Dizisi Başka Güne Alındı

Star TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana çok fazla ilgi gören ve reyting rekorları kırmaya çalışan muhteşem dizi Gecenin Ucunda Salı gününden itibaren olmak üzere her hafta Salı akşamı Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Gecenin Ucunda dizisinin yeni günü olan Salı akşamları ekrana gelecek olan dizi ise heyecan ve merak dolu konusu ile izleyenlerin kalbini Yine fethedecek. Bir Star TV dizisi olan gecenin ucunda projesi birçok ünlü oyuncuyu da dizide bulunduruyor bu ünlü oyuncular ise canla başla gecenin ucunda dizisinin reyting rekoru alması için elinden geleni yapıyor.

Salı Akşamı Star TV Ekranlarında Olacak

 Gecenin ucunda dizisi bu hafta salı gününden itibaren olmak üzere diğer tüm haftanın salı günlerinde akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Bu muhteşem dizinin başrollerinde ise çok ünlü ve yetenekli oyuncular bulunuyor. Bu oyuncuların başında Neslihan Atagül doğulu, Sarp Levendoğlu, w Kadir Doğulu ve Zuhal Olcay gibi güçlü oyuncular bulunuyor. Bilindiği üzere gecenin ucunda dizisi 5 Ekim’den bu yana televizyon ekranlarında reyting rekorları kırmaya çabalayan diziler arasında yerini alıyor. Sevilen dizinin başrollerindeki bu güçlü oyuncular uzun süreden beri bir arada dizi setinde çalışıyor.

Dizinin yapımını TMC filmin üstlenmiş olduğu ve alim yapım ile ortak yapımcının yer almış olduğu Star TV ekranlarında yayınlanan gecenin ucunda dizisinin usta oyunculardan oluştuğu da biliniyor. Tuğba Ünsal, Levent Özdilek ve Kaan Taşaner gibi ünlü ve önemli isimlerin bulunduğu kadro güçlü bir şekilde devam ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanan gecenin ucunda dizisi konu itibari ile de dikkatlerden kaçmıyor.

Gecenin Ucunda dizisi iş hayatında mutlu olmayan ve başkalarını iyileştirmenin peşine düşmüş olan Macide karakteri kendisini bulmak için çıkmış olduğu bu yolda karşısına Aşkın çıkıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyalarda yaşamanın konusunu işliyor. Masalsı bir hikâye sahip olan ve Star TV ekranlarında Salı akşamları izleyenlerle buluşan Gecenin Ucunda dizisinde yeni bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor.

Başa dön tuşu