GüncelMagazin

Yaptığı Hareketi ile Cemre Baysel Dikkatleri Üstüne Çekmeyi Başardı

Geçtiğimiz sezonlarda Yeşil Deniz isimli projede televizyon ekranlarında boy gösteren ve kariyerine başlamış olan ünlü oyuncu Cemre Baysel daha sonra ise Elimi Bırakma dizisindeki Melis isimli karakteri canlandırarak büyük ilgi toplamayı başardı. Sol Yanım dizisi Ramo dizisi ve onun hemen ardından Baht Oyunu projesi ile birlikte kariyerine başarılar katmaya çalışan ünlü oyuncu 2022 yaz döneminde ise Senden Daha Güzel isimli projede başrol oynayarak kariyerinde bir basamak daha tırmandı. Genel anlamda romantik komedi türündeki projelerde aranan yüzler arasında yer alan Cemre Baysel şu aralar sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmış olduğu hikâyeler ve notlar sebebiyle ilgi odağı olmayı başardı.

Mısır Tarlasının Ortasında Bir Cemre Baysel

 Ünlü ve güzel oyuncu sosyal medya hesabı olan Instagram sayfasından takipçileri için yapmış olduğu son paylaştığı resim hayranları tarafından büyük ilgi görmeyi de başardı. Cemre Baysel sosyal medya hesabı üzerinden yani Instagram sayfasından Mısır tarlasının ortasında bir kareyi takipçileriyle paylaşarak ne kadar mutlu olduğunu ifade etmeye çalıştı. Instagram sayfası üzerinden paylaşmış olduğu Mısır tarlasının ortasındaki fotoğrafın altına ise cennette miyim notunu düştükten sonra bu fotoğrafa Instagram hesapları üzerinden çok fazla beğeni ve yorum yağmaya başladı.

Sosyal medya hesabı olan Instagram sayfasının üç nokta beş milyon kadar bir takipçisi olduğu ünlü ve güzel oyuncunun Mısır tarlasının ortasındaki paylaşmış olduğu bu fotoğrafa bize de getir gelirken şeklindeki çok samimi yorumlar yapıldı. Cemre baysel’in hayranları ise yeni projenin ne zaman gündeme geleceğini çok merak ediyorlar. Dijital bir platform olan blue TV’nin ilk sezonu olan 2018 yıllarında izleyenlerle buluşturulan bozkır isimli suç ve polisiye türündeki projenin 2 sezonu yakın bir zamanda izleyenlerle buluşturulacak.

Bozkır projesinin 2 sezonu ise çekimlerinin Eskişehir’de yapılacak olması ve bu sezonda Cemre Baysel’in Sevda isimli bir karakteri hayat vereceği ifade edildi. Cemre Baysel in rol alacağı bu yepyeni projede Bu kez dram odaklı bir rolü tercih eden ünlü oyuncu bozkır projesinde Furkan Andıç ve Yiğit Özşener ile birlikte başrol oyunlarını paylaşacak.

Başa dön tuşu