GüncelMagazin

Özge Yağız Başarısından Söz Ettiriyor! 

Özge Yağız Başarısından Söz Ettiriyor!  Ekranlarda başarısından  öz ettirmeyi başaran Özge Yağız oyunculuğu için de etkisi olan All Star dergisine verdiği röportaj dikkatlerden kaçmadı. Kariyerinde ise oldukça adından söz ettirecek bir hamleye imza attı. Bilindiği üzere oyuncu birkaç sezondur farklı projelerde ismini duyurmayı başardı. Bunun nedenini ise oyunculuğu kadar güzelliğinin de ön planda olması etkili olmuştur. Hayranlarından bir artı puan da buradan almıştır.

Show tv ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde sağlam bir kadro ile iki sezondur ekranlarda olmayı da başarmıştır. Başarılı kadro oyuncuları olan Haluk Bilginer ce diğer oyuncu Tolga Sarıtaş  bulunmaktadır. Özge Yağız ise bu kadronun içinde geri kalmayarak başarısından söz ettirmeli de başarıyor.

Magazin Dergisinde Çarpıcı Sözler

Özge Yağız dergi için verdiği sözler ise dikkatleri üzerine çekti. All Magazine Dergisinde röportajında başarıya yönelik olarak yorumlarda bulunmuştur. Derginin kasım ayı yayınına röportaj veren Özge Yağız senaryo yazmak gibi amacım olsa eski dönem kadınların hayatını konu alacağını belirtti böylece geçmiş zamana yönelik daha çok önem verdiğini söyledi.

Özge Yağız ayrıca diğer yandan başarı kavramına yönelik de yorumlarda bulundu. Başarı kavramı Yağız’a göre başarı kelimesi için çok da fazla sınır koyamayacağını bu konuda ise deneyimleri olduğunu belirtmiştir. Her şeyi  yavaş yavaş sindirerek ilerlemek istiyorum diyerek başarının bir anda olmayacağını söyledi.

Özge Yağız son dönemlerde yazılan senaryolar hakkında da dünyanın kötü bir yere gittiğini senaryoların da bundan oldukça etkilendiğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekmiştir. Çünkü yazılan senaryolar o yönde insanların da düşüncelerini etkilemiştir. O yüzden Özge Yağız da kelime manası olarak da etkilenmem gerektiğine dikkat etmem de gerekir demiştir. Böylece oyuncu başarı kavramının tanımı da açıkladı.

Başa dön tuşu