GüncelMagazin

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Şok Gelişmeler

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve cuma akşamları sevenleriyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm konusu ise hayrete düşürdü. Doğa’nın bekarlığa veda partisini abartılı bulan nişanlısının ailesi ile Doğa arasında sorun çıktı. Doğa ve Fatih’in tamamen zıt ailelerde büyümesi ve şimdi kendi ailelerini kurmak istemesi üzerine kurulu senaryo ise başlangıçta oldukça tepki çekmişti.

Olaylar Bitmiyor

Doğa’nın oldukça rahat bir ailede yetişmesi ve düğün arifesinde bulunan gençlerin ailelerle olan anlaşmazlıkları izleyenleri bazen oldukça sinirlendiriyor. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise bu farklılığı yumuşak bir şekilde anlatmayı deneyeceklerini proje başlamadan önce ilan etmişti. 11 Kasım cuma akşamı 3. bölümüyle ekranda yer almaya hazırlanan projede yaşanan gelişmeler ve Doğa’nın zor durumda kalması dizinin takipçileri tarafından da sürpriz oldu.

Teyzesinin yeğeni için hazırladığı bekarlığa veda partisinin yankıları halen devam eder. Ortamı yumuşatıp herkesi sakinleştirme görevi ise Pembe’ye kalır. Ömer ile arasını iyi tutmak isteyen ve kendisini başka türlü bir kişi olarak görülmesini istemeyen Kıvılcım ise Ömer’in kendisine olan tutumunu önemser. Muhafazakâr bir aile ortamında tanıştığı Ömer’e karşı farklı bir imaj çizmek istemeyen Kıvılcım hareketlerine dikkat etmeye çalışır.

Düğün Ortamında Gerginlik Mi Var?

Düğün günleri gelen Doğa ve Fatih oldukça heyecanlıdır. Ailelerin gönüllerini de hoşnut etmek isteyen genç çiftin nasıl bir yol izleyeceği ise şimdiden merak edildi. Düğündeki gergin ortamı ise Doğa’nın babası ve Fatih yaptıklarıyla yumuşatmaya çalışır. Farklı kültürlerin çatışmasını konu edinen Kızılcık Şerbeti dizisi sosyal medyada da oldukça tepki çekmişti. Tesettüre karşı yapılan davranışla adından söz ettiren dizideki kültür farkı biraz daha yumuşatılarak senaryolaştırılmaya devam ediyor.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Evrim Alasya, Doğukan Güngür ve Müjde Uzman gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi 3. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. 11 Kasım Cuma akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan projede en çok tartışılan konu ise Doğa’nın gayet rahat bekarlığa veda partisi ve düğünde yaşanan gelişmeler olacak gibi görünüyor. Show TV’nin iddialı projeleri arasında bulunan Kızılcık Şerbeti sosyal medya ortamında da ilgi görmeye devam ediyor.

Başa dön tuşu