GüncelMagazin

Gecenin Ucunda Dizisinden Tehlikeli Oyunlar

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi haline gelen gecenin ucunda dizisinin yeni bölümü Salı akşamları Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. Gecenin ucunda dizisi Peride Celal’ in ünlü romanından esinlenerek çekiliyor. Bizi de Macide karakterini kendisini bulmak için çıkmış olduğu bu yolda aşklarla sınav olup daha önce hiç bilmediği ve görmediği bir dünyanın içerisine girmesi ve yaşadıklarını konu ediniyor. Salı akşamları televizyon ekranlarında izleyicileri ile buluşacak olan dizinin yeni bölümü takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Gecenin Ucunda Dizisinde Yeni Bölümde Neler Olacak

 Gecenin ucunda dizisi Star TV ekranlarında gün geçtikçe takipçi sayısını arttıran diziler arasına girmeyi başarıyor. Dizinin 15 Kasım salı akşamı televizyon ekrandaki izleyicileri ile buluşturulacak olan yeni bölümde ise olaylar dinmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde Kazım’ın tüm ailenin karşısında Macide’yi Ahmet’e isteyip Macide Kazım’la yüzleşmesini ve arasındaki mesafe koyması konusu işlenecek. Macide ise Ahmet ile bundan sonra görüşmek istemeyeceğini dile getirecek ve Ahmet de son çare olarak Kazım’dan bu konuda kendisine yardımcı olmasını isteyecek.

Ancak Macide’nin etrafından uzak durmakta çok zorlanan Kazım ise Ahmet’e bu konuda yardım etme bahanesi ile tehlikeli oyununa fırsat bulmuş olacak. Filmin yapımcılığını tmc filmin üstlenmiş olduğu ve alim yapımın ortak olarak yapımcı rolünde aldığı televizyon ekranlarının Çok iddialı yapımlarından biri olan ve Star TV ekranlarında verilen gecenin ucunda dizisinin büyük oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli kişiler yer alıyor. Gecenin ucunda dizisinde Kadir doğulu, Sarp Levendoğlu, Tuğba Ünsal, Zuhal Olcay, Oya Ünal gibi birbirinden yetenekli ve ünlü oyuncular boy gösteriyor.

Masası bir aşk hikâyesinin gündeme geleceği ve Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan gecenin ucunda dizisi her Salı akşamı Türkiye’nin en çok izlenen kanallar arasında yer alan Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşacak. Gecenin ucunda dizisindeki Macide ve kazım’ın yüzleşmesi ve aralarına mesafenin bu görüşmeden sonra konulması ise izleyicileri tarafından yoğun ilgi ve merakla beklenen konular arasına girmeyi başardı. Dizinin gün geçtikçe reyting rekoru kırması ve takipçilerini de arttırması beklenen durumlar arasında yer alıyor.

Başa dön tuşu