GüncelMagazin

O Kız Dizisinde Büyük Değişim Başlıyor

Televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan o Kız dizisinin büyük çaplı izlenmesi ile birlikte değişimler de buna paralel olarak başladı. Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal D’de yayınlanan O Kız dizisi Çarşamba Akşamları izleyenlerle buluşturuluyor. O Kız dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana geniş kitlelere hitap ettiğinden dolayı çok fazla izleyici kitlesi de olmuş durumda görülüyor. Dizide ise Erkan Petekkaya ile birlikte sizin Akbaşoğulları’nın muhteşem performansları takipçileri tarafından göz doldurulurken hikâyenin şu anki gidişatı da değişmiş durumdadır.

O Kız Dizisindeki Kadir Karakterine Çok Önem Veriliyor

Kanal D’nin sevilen dizileri arasına hızla girmeyi başaran O Kız dizisindeki Kadir karakterine çok fazla önem veriliyor. Dizideki Kadir karakterini ise ünlü ve başarılı oyuncu Erkan Petekkaya canlandırıyor. Erkan Petekkaya dizideki Kadir rolüyle 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki bir çocuk gibi davranan ve kariyerinde Bir hayli zorlayıcı rolü Başaran ünlü oyuncu çok fazla olumlu yorum alıyor. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ise bu değişik karakterde ki canlandırmayı başarmaya çalıştığını ve takipçilerin de bu rol üzerinden olumlu yorumlar yaptığından bahsediyor.

Bu aralar işte dizide bir oyuncu o kız kervanına katılıyor. Rojda Demirer O Kız dizisinin set çekimlerine dahil oldu. Rojda Demirer 1980 doğumlu ve Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu geçtiğimiz sezonlarda Maraşlı projesinin ardından son nefesime kadar isimli projede de başrol oyunculuğunda yer almıştı. İzleyicileri tarafından tam not alan ve başarılı performans sergileyen Rojda Demirer’in O Kız dizisindeki rolü ise çok önemli bir yeri olacak.

O Kız Dizisinde Neler Olacak

 Ünlü ve başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın partneri olarak çekimleri dahil olacak olan Rojda Demirer’in Kadir karakterinin eski eşi olan melek karakterini Hayat verecek. Kadir’in bu eski eşinin ortaya çıkışı ve Zeynep’in annesinin ortaya çıkması ile beraber o kız dizisinin seyri değişecek. O Kız dizisinin yeni bölümleri ise Kanal D’nin Çarşamba akşamları sunacağı ve izleyicileri ile buluşturacağı aksiyon dolu bölümleri merakla bekleniyor.

Başa dön tuşu