GüncelMagazin

Kasaba Doktoru Dizisinde Neler Oluyor

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Kasaba Doktoru dizisi ne yazık ki 2. sezonda istenilen reytingleri alamadı. Bu konuda ise ortaya çok çarpıcı gelişmeler çıktı. Dizi ile ilgili ortaya çıkan gelişmeler arasında ise yapımcı şirketin istenilen reytingleri alamaması sebebiyle yeni kararlar alacağı belirtiliyor. Her hafta cuma akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru isimli dizide yepyeni gelişmelerini yaşanacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Çok önemli oyuncuların yer aldığı dizide 1. döneme bakarak yeni sezonda istenilen reytinglerin elde edilemediği ortaya çıktı. Bu kapsamda ise yapımcı şirket yepyeni kararlar alacaklarını açıkladılar.

Kasaba Doktoru Dizisinde Reytingler Düşüşe Geçti

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarına damga vurmayı başaran Kasaba Doktoru dizisinde 2. sezonda reytingler ne yazık ki düşüşlerde. Konu ile ilgili ortaya çıkan haberlerde ise dizinin yeni bölümlerinde hareketli anların yaşanacağı gelen detaylar arasında yer alıyor. Çok güçlü oyuncuların rol aldığı Kasaba Doktoru isimli dizi ile ilgili ortaya çıkan bu iddialar ise dizi basınında gündem yaratmayı başardı. Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümde ise çok hareketli olayların yaşanacağı belirtiliyor.

Kasaba Doktoru Dizisi İçin Yeni Kararlar Alınmaya Başlandı

Dizi basınında hareketli anlar yaşanmaya devam ederken yepyeni bir haberde TRT 1 ekranlarının Kasaba Doktoru isimli dizisinden geldi. Dizide reytinglerde büyük bir düşüş yaşandığı dizi basında bomba gibi düştü. Bu kapsamda ise yapımcı şirket yeni yayınlanacak olan bölümlerde çok çarpıcı gelişmelerin yaşanacağını belirtiyor. Her hafta cuma akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru isimli dizide yeni bölümler şimdiden merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Yeni bölümde heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı iddia ediliyor.

Başa dön tuşu