GüncelMagazin

Sadakatsiz Dizisinden Sonra Şimdi de Sıra İyilik Dizisinde

Daha önce Sadakatsiz dizisinde yaşanan bazı olaylar şimdi de iyilik dizisinde yankı buldu. Dizinin hikâyesinde yaşanmış olan devamlı izleyici kitlesinin sosyal medyaya ulaşan yorumları ise bir hayli ilginç bir durum oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz sezonda sadakatsiz dizisinde takipçilerin çok sık bir şekilde eleştiriye maruz bıraktığı durum ise şimdilerde iyilik dizisinin başına geliyor. Dizilerin çok izlenmesine rağmen bu denli olumsuz ve sık bir şekilde eleştiri almasının nedeni araştırılıyor.

Dizide Asya karakterini canlandıran Cansu Dere’nin de rol alması takipçileri tarafından beğenilen bir durumdu. Asya karakteri ise oğlu Ali’den çok mustaripti. Ali karakterinin ise annesine sürekli olarak üzdüğü tavırları izleyiciler tarafından da sinirli bir şekilde karşılanmıştı. Dizideki Ali karakterini ise Alp Akar canlandırıyordu. Bu dizideki Ali karakterine duyulan takipçiler ise rahatsızlıklarını sosyal medya hesapları üzerinden yorumlar ile dile getirmişti. Şimdilerde ise iyilik dizisindeki nehir karakteri için bu durum geçerli olmaya başladı.

Sadakatsiz ve İyilik Dizisinde Anne Rolünün Önemsenmemesi

 Sadakatsiz ve İyilik dizisinde yapılan yorumlar birçok olumsuz duruma da sebebiyet vermişti. Sadakatsiz dizisindeki Ali rolünün annesinin yüzüstü bırakmasından sonra yine aynı şekilde iyilik dizisinde de Nehir karakterinin annesine yüzüstü bırakması izleyenleri belli ki epey sinirlendiren bir durum oluşturdu. Bu iki durum için ise sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerin olumsuz yorum yapıldığı görüldü.

Takipçiler tarafından sosyal medya hesapları arasında yapılan yorumlarda şu tarz notlar düşüldü. Nehir sinirimi bozdu hem babasını Damla ile öpüşürken görüyor bir de annesini bırakıp babasına gidiyor. Şeklindeki mesajlarla takipçilerin ne kadar sinirli olduğunu ve ne kadar tepki vermek istediklerini anlamak mümkün hale geliyor.

Geçtiğimiz sezonlardaki sadakat dizisindeki olan aynı durum kötü tepkilere yol açmıştı ancak bu durumdan ders alınmadan iyilik dizisinde de aynı şekilde davranılması sonuç itibariyle aynı şekilde olumsuz yorumların alınmasına da davetiye çıkarttı. İyilik dizisinin ise 19 bölümü 18 Kasım cuma günü televizyon ekranlarında izleyicileri ile buluşturulacak. İyilik dizisi ise Fox TV kanallarında yayınlanacak.

Başa dön tuşu