Magazin

Hande Erçel silmese de olurdu! Kendi kendini ifşaladı hemen sildi ama görünmeyen yeri kalmadı dedirtti

Ekranların sevilen ismi Hande Erçel özellikle de Sen Çal Kapımı sonrasında bir şahlanırcasına tırmanışa geçti ki! Dünyaca ünlü bir isim olan Hande Erçel Kerem Bürsin ile sevgili olduğunu er geç açıklamış ve hayranları ayrılsalar da birbirlerine yakıştırmalara devam ediyor. Öyle ki Hande Erçel bu sıralar özellikle işi harici yaz boyu yaptığı tatili ve giyimi ile adından bahsettiriyor

Öyle ki sosyal medya da Hande Erçel’in giydiği kıyafeti ile frikik verdiği ve bunu fark etmesi sonrasında hemen sildiği de iddialar arasında.

Güzel oyuncu Hande Erçel Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündem oluyor. Güzel fiziğini paylaşmayı da ihmal etmeyen Hande Erçel’in yaza damgasını vuran frikik dolu görüntülerini bu iddialar sonrasında araştırdık.

Sen Çal Kapımı dizisi ile hiç de ummadığı bir üne kavuşan Hande Erçel yaptığı paylaşımı ile kendini ele verdi.

Hande Erçel paylaşımı sonrasında kendi verdiği frikiği ile ifşa olurken, bunu hemen kaldırsa da medyaya sızdı.

Instagram hesabını aktif kullanan isimler arasında özellikle de bu yaz en baş sıralarda olan Hande Erçel’in yaklaşık olarak 10 saniye tuttuğu ve anında fark etmesi ile silmesi bir olduğu fotoğrafında göğüs dekoltesinden göğüslerinin fırladığı iddia edilse de bu çok iddialı bir söylem olmakta ile, sutyeninin gözüktüğü ver bundan rahatsız olan ünlü ismin paylaşımı hemen kaldırdığı söyleniyor.

Yaz tatilini en dibine kadar yaşayan Hande Erçel özellikle de en son aile tatilinde teyzecik oynadığı teknede 2 milyonluk tatili ile gündeme düşmüştü.

Takipçilerin dillerine pelesenk olan Hande Erçel’in bu paylaşımı hemen kaldırması sonrasında ‘bizden kaçmaz’ yorumlarının yapıldığı söyleniyor.

 

Başa dön tuşu