Magazin

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, skandal üzerine skandal yapıyor! Dudak dudağa! Sıcak anlar

İzdivaç programı ile ünlenen ve popülerliği her geçen gün artan Hanife Gürdal yaptığı her paylaşım ile gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay sutyen ipi ile çekmiş olduğu resmi paylaşmasının ardından hayranları tarafından eleştirilen ünlü isim bu seferde eşi ile videosunu paylaşması sosyal medyayı salladı. Yapılan paylaşıma çokça yorumlar da yağdı!

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, yine yaptı yapacağını, kanepeye uzandı paylaştı! Açıldı, saçıldı

Evlilik programı sonrasında Kemal Ayvaz ile evlene ünlü isim eşi ile pek nadir paylaşımda bulunuyor. Ancak geçtiğimiz hafta eşi ile nerdeyse dudak dudağa bir paylaşım yaptı. Hayranları bu paylaşım sonrasında ünlü ismi üzecek yorumlarda bulundu. Yaşanılan son gelişmeler ışığında taraflardan da birtakım açıklamalar gelmeye başladı. Peki, Hanife Gürdal bu olay hakkında ne dedi? İşte detaylar!

Hanife Gürdal’dan Açıklama Geldi mi?

Paylaşım sonrasında ağır eleştirilere yanıt vermeyen ünlü isim bir süredir paylaşım yapmayı da bıraktı. Ünlü isme yapılan eleştiriler ise genel olarak şu şekilde edep en güzel şeydir ve yeter artık işin ipini kaçırdın tarzındaydı. Öte yandan paylaşım sonrası Hanife Gürdal’ın eşi Kemal Ayvaz’da konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak bazı sevenleri yapılan eleştirileri oldukça ağır bulmuş gibi duruyor. Bazı sevenleri sonuçta evliler ortada abes bir durum olmadığını söyleyerek ünlü ismi teselli etmek istedi. Hanife Gürdal ise destek mesajlarına yanıtsız kalmadı.

Hanife Gürdal İçin Gündem İddiası

Ünlü ismin takipçilerinin görüşlerine göre Hanife Gürdal bu paylaşımları bilerek yapıyor. Çünkü paylaşımlarına bakıldığında en çok etkileşim alan paylaşımların gündemi sallayan paylaşımlar olduğu görülüyor. Kemal Ayvaz ile evlendikten sonra tesettürden çıkan ünlü ismin paylaşımlarında da değişiklik oldu. Bu nedenle Hanife Gürdal daha farklı paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Paylaşımlar sonrasında bazı ünlü isimlerde Hanife Gürdal’a destek mesajı gönderdi. Ünlü isimler genel olarak paylaşımların sosyal düzene aykırı olmadığı savunarak Hanife Gürdal’ın yanında olmayı tercih ettiler. İlerleyen günlerde ise ünlü isimden paylaşımlar ile ilgili resmi bir açıklama beklenmekte. Ancak açıklamanın yine sosyal medya üzerinden yapılması düşünülmektedir.

Gelin adayı Hanife Gürdal erkek takipçilerini coşturdu! Açıldıkça açıldı bikinili pozu olay oldu

Başa dön tuşu