Magazin

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, yine yaptı yapacağını, kanepeye uzandı paylaştı! Açıldı, saçıldı

Bir zamanlar evlilik programı ile ünlenen Hanife Gürdal tesettürlü halleriyle oldukça ilgi görmüştü. Ancak son zamanlar tesettürü bırakan fenomen isim oldukça eleştirilmekte. Tesettürü bıraktıktan sonra ki paylaşımları ile de hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Ancak fenomen isim takipçilerinin ve sevenlerinin bu eleştirilerine pek kulak astığı da söylenemez.

Durum böyle olunca her geçen gün sevenlerinin sinirleri artmaktadır. Hatta son olay paylaşımdan sonra ciddi oranda takipçi sayılarında azalma yaşandı. Özellikle yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hanife Gürdal aynı zamanda sosyal medya’daki paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle son yapmış olduğu paylaşımlar bir kez daha dikkatleri üzerine çeken fenomen, paylaşımlarına devam ediyor!

Hanife Gürdal’dan Şok Paylaşım

Yakın zamanda Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal skandal paylaşımlara ara vermeden devam etmiyor. Son paylaşımında uzanarak poz veren Hanife Gürdal, sütyen ipliklerini toplamaması oldukça şaşırttı. Takipçilerinin büyük bir kısmı bu olayın kasıtlı olduğu düşünmeye başladı.

Kısa sürede ciddi oranda eleştirilmesine rağmen bir gün arayla yine benzer bir paylaşım da bulunan ünlü isim adeta takipçilerini önemsemediği belirtti. Öte yandan eşi Kemal Ayvaz eşinin paylaşımları ile oldukça mutlu gibi görülüyor. Eleştiriler sonrasında eşi Hanife Gürdal ile beraber kahve içerken resim paylaşması eşini desteklediğini ifade etmektedir.

Sosyal Medya’da Ağır Eleştiriler Devam Ediyor

Hanide Gürdal’ın paylaşımları sonrasında sosyal medyada adeta deprem oldu. Ünlü ismin takipçileri oldukça acımasız eleştirilerde bulundu. Yapılan yorumlardan bazıları ise şu şekilde. Tesettür sana daha yakışmaz, evlilik seni bozdu şeklinde oldu. Ancak ünlü isim bu eleştirilere karşı henüz bir cevap vermedi.

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hanife Gürdal’a paylaşımları ile ilgili bir soru yöneltilmişti. Ancak Hanife Gürdal bu sorulara da yanıtsız kalarak tepkisini devam ettirmeyi seçti. Ağır eleştirilerden ziyade ünlü isimi destekleyen takipçileri de oldu. Destekleyen takipçileri ise ünlü ismin abartılı bir şekilde paylaşımlarda bulunmadığı ve dekolteli poz vermediği söyledi. Ancak ünlü isim destekleyici takipçilerine karşı da cevap verme gereği duymadı.

 

Başa dön tuşu