Magazin

Zeynep Bastık yeni sevgili yaptı! Cağla Şikel ile adı çıkan Tolga Akış küplere bindi

Hadise ve Mehmet Dinçerler gibi Zeynep Bastık ve Tolga Akış da daha evliliklerinin birinci yılı dolmadan boşanma kararı almışlardı. İkili anlaşamadıklarını ve saygı çerçevesinde bitirmek istediklerini hatta hala arkadaş olduklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık boşandıktan iki ay sonra yeni bir aşka yelken açtı. Bu durum üzerine Tolga Akış gelen soru üzerine küplere bindi. Detaylar haberimizin devamında…

Zeynep Bastık ve Tolga Akış geçtiğimiz yıl Temmuz ayında dünya evine girmişlerdi. Ünlü çift bu yıl Haziran ayında ise yollarını ayırma kararı alarak herkesi şaşkına çevirmişlerdi. Tolga Akış bir süre önce Çağla Şikel ile adı anılmıştı fakat daha sonra Şikel durumu yalanlamıştı. Akış ve Bastık Temmuz ayında tek celsede başanmıştı. Şimdilerde ise Zeynep Bastık yeni bir aşka yelken açtı.

“Bir salın artık”

2 ay Tolga Akış ile yollarını ayıran Zeynep Bastık, Seren Dal’a paylaştıkları ortak fotoğraf ile sinyal verdiler. Tolga Akış’ın bir takipçisi de “Zeynep’in ilişki haberleri hakkında ne düşünüyorsunuz?” şeklinde soru sorunca Akış çok öfkelendi. Sosyal medya hesabından  “Bence salın insanları. Kariyerinin zirvesinde, genç, bekar bir kadın Zeynep. Nasıl isterse öyle yaşar. Kimle mutlu oluyorsa onunla olur. Ben dahil kimseye verecek bir hesabı yok. Zaten yas tutulacak bir ayrılık da yaşamadık. Herkes kendi hayatıyla ilgilense hiçbir sorun kalmayacak” şeklinde bir yazı paylaştı.

Başa dön tuşu