Magazin

Yıldız Tilbe çılgın danslarıyla herkesi şoke etti! Kalçasını sallaya sallaya oynadı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Bodrum konserinde hayranlarını çoşturdu. Çılgın dansları ile hafızalara kazınan ünlü şarkıcı yine yerinde duramadı. Yoğun bir konser dönemi geçiren Yıldız Tilbe şarkıları ve sesiyle hayranlarını büyüledi. Antik Tiyatro’da sevenleri ile çoşan Tilbe, kalça dansı ile gündem oldu.

Yılların usta sanatçılarından Yıldız Tilbe Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi. Keyifli anlar yaşayan Tilbe, kendini tutamadı kalçasını sallaya sallaya dans etti. Hayranlarını çoşturan ünlü şarkıcı, çılgın dansları ile herkesin ağzını açık bıraktı.

Kalça dansı ağızları açık bıraktı

56 yaşında olan ünlü şarkıcının her konseri büyük ilgi görüyor. Tilbe’nin biletleri saatler içinde tükeniyor. Şarkıları ile herkesin dilinde olan ünlü şarkıcı bu kez kalça dansı ile gündem oldu. Kırmız saten elbisesi ile göz kamaştıran Tilbe, derin sırt dekolteli ve hafif dökümlü kıyafeti ile yaptığı dans ağızları açık bıraktı.

Bir süre önce sokak köpeklerinin öldürülmesi ile ilgili yaptığı paylaşımlar yüzünden Türkiye’nin gündemine oturan ünlü şarkıcı, mahkemelik olmuştu. Tilbe, “Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvan sever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?” şeklinde paylaşım yapınca tepkiler çığ gibi büyümüş ve başı derde girmişti. Hala tepki almaya devam eden Tilbe, bu kez konserinde yaptığı dans ile gündem oldu.

Sevenleri ile eğlenceli dakikalar geçiren Yıldız Tilbe gündem olan dansı ile adından söz ettirmeyi başardı.

Başa dön tuşu