Magazin

Yeni sezon için hazırlıklar yapılıyordu! Ekranların fenomen dizisi yayından kaldırıldı, artık yayınlanmayacak

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Aziz’den hayranlarını üzen haber. Yeni sezon için çekimleri başlayacaktı fakat bitirme kararı aldı. Murat Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarını üzen haberi verdi. Artık ekranlarda olmayacak, Detaylar haberimizin devamında…

Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat Tanış’ın yer aldığı ekranların fenomen dizileri arasında olan Aziz, ani bir karar ile yayından kaldırıldı. Bu durum hayranlarını oldukça üzdü. Sosyal medya üzerinden duyurulan haber herkesi şaşkına çevirdi.

Aziz dizisi final kararı aldı

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberler üzerine bir yazı paylaşmıştı. Yıldırım, “Herkese merhaba, bazı haberler gördüm diziye dönmeyeceğime dair… Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendiğim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu. Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size ‘Aziz’ dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim, sevgiler” diyerek hayranlarını heyecanlandırmıştı. Bu paylaşım üzerine geçtiğimiz gün fenomen dizinin yayından kaldırıldığı bildirildi.

Dizinin artık yayınlanmayacağını sosyal medya hesabından duyuran Murat Yıldırım veda açıklaması yaparak herkesi şoke etti. Yeni sezon için gün sayan dizi ani bir karar ile kaldırıldı. Yıldırım durumu, , “Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz’in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika’dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir” dedi.

Başa dön tuşu