Magazin

Yeni gelin Seda ortalığı yıktı geçti! Genç koca yaradı mini elbisesi…

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Seda Sayan mini elbisesi ile ağızları açık bıraktı. İnceltme işlemleri ile yepyeni bir görünüm kazanmaya devam ediyor. Sosyal medya yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Genç kocası ile evliliğin tadını çıkamaya devam ediyor. Mini elbisesi ile yaptığı paylaşım ise gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Geçtiğimiz Nisan ayında kendisinden yaşça küçük eşi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, ilişkisini açıkladığı günden beri her hareki gündem oluyor. Estetikleri ile çok konuşulan ünlü sanatçı son pozu ile herkesi kıskandırdı.

Seda Sayan genç kızları kıskandırıyor

Seda Sayan ve Çağlar Ökten 24 Nisanda nikah masasına oturdu. Çift evliliklerini tadını gezerek çıkarıyor. Yaz boyu bir yerlere giden Ökten ve Sayan romantik paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Seda Sayan, paylaşımları ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. İnceltme operasyonları ile neredeyse genç kızları kıskandıracak bir vücuda sahip oldu. Ünlü sanat Seda Sayan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı mini elbiseli pozu ile takipçilerinin ağzını açık bıraktı. 59 yaşında olmasına rağmen fit hali ile göz dolduran ünlü sanatçının takipçileri ise yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Seda Sayan’ın hayranları “Evlilik yaradı bacım” , “Zaman geçtikçe Seda gençleşiyor” gibi yorumlar yaptı.

Başa dön tuşu