Magazin

Yeni başlayacak diziler 2023 ATV, FOX TRT1 ATV tam 10 dizi startı bekliyor

Geçtiğimiz sezon kimi kanalların dizileri final yaptı. Günleri boş kalan diziler şu sıralar ya eski bölüm programları yayınlarken, kimileri de Yeşilçam’a döndü. Bu boşluğu doldurmak adına kanallar yeni diziler ile anlaşma sağlarken, 2023 yılında başlaması beklenen tam 10 dizi var. Biz haberimizde sizlere yeni başlayacak diziler hangileri 2023 yılı yeni dizileri hangi detayları sunacağız.

Yeni başlayacak diziler 2023, yeni başlayacak diziler türk, dizileri hangileri? yeni başlayacak diziler atv
yeni başlayacak diziler fox, yeni başlayacak diziler Kasım Aralık 2022, yeni başlayacak diziler star tv , yeni başlayacak diziler trt 1, yeni başlayan diziler FOX TV gibi soruların yanıtlarını araştırdık.

Merakla beklenen kimi dizinin hüsranla sonuçlandığı şu dönemde final yapması beklenen dizilerin yanı sıra bir de yeni başlayacak diziler hangileri araştırması kanallarının dizisi biten izleyici tarafından ve günü boş kalan izleyici tarafından merakla araştırılıyor.

Şu sıralar çok büyük reklamları yapılan Cennetin Çocukları, Aile, Arayış, Sipahi, Güzel Günler, Avcı, Çöp Adam gibi dizilerin yanı sıra başka hangi dizilerin isimleri mevcut sorusunun yanıtını araştırdık.

Aile dizisi

Belki de başlaması en çok merak edilen dizi Aile dizisi olmaktayken, Show TV klasiği olarak mafya dizisi sektöründe karşımıza Hakan Bonomo senaristliğinde çıkacak. Devin adlı bir psikoloğun oldukça kalabalık bir aile tanışma sonrasında yaşanan derin olayları konu edinecek.

Ay Yapım imzasıyla Aile dizisi 2023 yılı başında başlayacak.

Cennetin Çocukları

Cennetin çocukları dizisi oyuncu kadrosuna bakılacak olunursa iddiasından da ödün vermeyeceğini görebilmekteyiz. Serdar Gözelekli gibi usta yönetmenini öncülüğünde çekilecek olan Cennetin Çocukları, İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Ayça Bingöl tarafından başrol üstlenilmiştir. Gold Film imzası ile bizlerle olacak olan Cennetin Çocukları dizisi Atike Hınçlıer’in “Yürek Çıkmazı” kitabından uyarlanmıştır.

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti dizisinin de reklamı çok büyük iddiaları beraberinde getiriyor. ünlü yönetmen Ketche’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kızılcık Şerbeti dizisinde adından da anlaşılacağı üzere kan kusup kızılcık şerbeti içenlerin hikayesi anlatılacak.  Yeni başlayacak diziler 2023 te Kızılcık Şerbeti Show TV ekranlarında başlayacak.

Aslı Enver’in dizisi Arayış

Mehmet Günsür ve Aslı Enver’in başrollerini paylaşacağı ve reklamının bile henüz dönmediği Arayış dizisinin de iddiası çok büyük olacak. Ancak TV ekranlarında değil de Arayış dizisi paralı platformda yayınlanacaktır. Disney Plus da yayınlanacak olan Arayış dizisi tarikat konu alacak ve 2023 yeni dizileri arasında yer alacak.

Bir Fetih Ülküsü Kızılelma

Bir Fetih Ülküsü Kızılelma TRT dijital in ilk Türk yapımı dizisi olarak 2023 yılı itibari le TRT dijital platformunun açılması ile başlayacak.  Hadımköy ile Kartal’da kurulan platolarda ve Edirne’de çekimlerinin başlayacağı öğrenilen dizi 2023 yeni başlayacak diziler arasında belki de en üst sıralarda yer alacak.

Sipahi

Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Sipahi dizisi de Yeni başlayacak diziler 2023 kadrosunda yer alacak. 2023 yılı başlarında başlayacağı öğrenilen aksiyon ve macera içeren Sipahi dizisi Show TV ekranlarında yer alacak.

Tuzak dizisi

Çok büyük reklamların döndüğü tanıtım teasırlarının yayınlandığı ve büyük mafya dizisi gibi duran Tuzak dizisi de Yeni başlayacak diziler 2023 dizileri arasında yer alıyor. Senaryosunu Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı Tuzak dizisi yeni başlayan diziler arasında yer almaktadır ve Tv 8’de yayınlanacaktır.

Hayat Bugün

Doktor konseptli dizilerin çok izlenildiği son zamanlarda yabancı uyarlama karşımıza çıkacak Hayat Bugün dizisi çekimlerinin başlamak üzere olduğunu belirtelim. Öyle ki Hayat Bugün dizisi Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir’in başrolünde oynayacağı 2023 yeni başlayacak diziler arasında yerini alırken, Show TV ekranlarında izlenebilinecek.

Avcı

Avcı dizisi çekimleri ve oyuncuları hakkında net bir açıklama yapılmasa da 2023 yılı yeni dizileri arasında yer edineceğini sizlere söyleyelim. Uğur Güneş’in asker Hakan karakteri ile başrolü oynayacağı dizi 2023 yeni dizileri arasında TRT1 ekranlarında yer alacak.

Başa dön tuşu