Magazin

Yasmin Erbil eğilerek kollarını birleştirmiş herkes bu ne frikik demişti! Sonrasında dudaklarını yalatması yok artık bu kadarına pes dedirtti

Yasmin Erbil Instagram hesabından yaz boyu cüretkar pozlar paylaşırken, birbirinden iddialı açıklamalarının da ardı arkası kesilmiyor. Skandallar konusunda babası Mehmet Ali Erbil’i aratmıyor dedirten Yasmin Erbil hakkında dudak dudağa pozlar verdiği iddiaları gündeme çıktı.

Güzel oyuncu Yasmin Erbil en son Yasak Elma dizisindeki rolü ile kendine hayran bıraktırmıştı. Yaptığı birbirinden açık paylaşımlar ile babası Mehmet Ali Erbil’i bile kızdıran Yasmin Erbil’in son pozu yine gündem oldu. 350 bine yakın takipçisine neredeyse her anını gerek hikaye gerekse de paylaşım olarak sunan Yasmin Erbil, en son Ibıza’da göğsünün yarısı açık kıyafeti ile ile eğilerek verdiği poz çok konuşulmuştu.

Yasak Elma da bir dönem Kumru’nun yakın arkadaşı Canan karakteri ile karşımıza çıkan ve çok konuşulan Yasmin Erbil, fiziğinin güzelliği ile adından bahsettiriyor. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar evliliğinden doğan Yasmin Erbil Instagram hesabında yaklaşık 350 bin takipçisi bulunuyor.

Her hareketiyle, her sözüyle gündeme çıkmayı başaran Yasmin Erbil hakkında şu sıralar dudaklarını yalattı iddiaları doğru olmasa da çok konuşulmaya başlandı. Gelin Yasmin Erbil hakkında ortaya atılan bu iddialara bir göz atalım.

Yasmin Erbil’in bir kadar yorumu yapılan yeşil elbisesinden göğüslerinin neredeyse fırlamış hali ateşleri yükseltmişti.

Sürekli göğsünü eğilip de poz vermesi ile bilinen Yasmin Erbil’in hayvanlara olan düşkünlüğünü bilmeyen yoktur.

Sosyal moda Yasmin Erbil’in kedisi ile dudak dudağa paylaşımı herkesi şaşırtmış ve adeta dudaklarını yalattı Zoofili misin denilmişti.

1995 yılı doğumlu Yasmin Erbil göğüs pozlarını yaz boyunca vermekten bıkmamışken yaklaşık 350 bin takipçisi de onun bu güzelliğini beğenip yorumlamaktan bıkmadı

Başa dön tuşu