Magazin

Yaşına başına bakmayın! 44 yaşında ama gençlere taş çıkartıyor! Mine Tugay, o pozlarla adeta mest etti!

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinin başında güzel oyuncu Mine Tugay geliyor. Ekranlarda ki başarısının yanı sıra ünlü oyuncu sosyal medyada fenomenler kadar başarılı. Neredeyse her gün yeni paylaşımlar ile takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yapılan bir paylaşımda ünlü oyuncunun yaşı ortaya çıktı. Mine Tugay’ın yaşının 43 olduğunun öğrenilmesi sevenlerini oldukça şaşırttı.

Dinç fiziği ve düzgün yüz hatları ile oldukça genç gösteren güzel oyuncu bu paylaşım sonrası gündem oldu. Ayrıca yaptığı paylaşımlar düzeltme kullanmaması da sevenlerini adeta büyülemişti. Yaşının öğrenilmesinden sonra ünlü oyuncunun takipçi sayısı ise neredeyse ikiye katladı. Bu arada yapılan yorumlara baktığımızda fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Mine Tugay’ın sosyal medyada da sıklıkla gündeme geldiği biliniyor.

43 Yaşında Olduğuna Kimse İnanmıyor!

Güzel oyuncu ilk olarak öyle bir geçer zaman ki dizisiyle ekranlarda görülmüştü. Bu dizide ki başarısı sonraları birçok proje de yer almasına sebep oldu. Sırasıyla Medcezir, Gülümse kaderine ve zalim İstanbul gibi dizler de başrol oyunculuğu yapan Mine Tugay şu an için herhangi bir proje ’de yer almıyor.

Boşta kaldığı bu süre zarfında ise daha çok sosyal Medya’ya ağırlık vermektedir. Ancak son paylaşımdan sonra hayranlarının nerdeyse hiçbirisi ünlü oyuncunun 43 yaşında olduğuna inanmıyor. Çoğu hayranı paylaşıma en fazla 30, kesinlik böyle bir şey mümkün olamaz şeklinde yorumlara bulundu. Ancak bu yorumlara karşı başarılı oyuncu herhangi bir resmi açıklama yapmadı.

Yaş Olayından Sonra İlk Paylaşım

Mine Tugay elbiseli bir resmin paylaştıktan sonra yaşı gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun yaşının gündemde olması paylaşımların durmasına sebep oldu. Güzel oyuncu yaklaşık 1 hafta paylaşım yapmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile suskunluğuna son verdi.

Son paylaşımda mini etekli bir tatil pozu veren Mine Tugay çok mutluyum ve gencim sözlerini paylaştı. Paylaşım sonrası tatil sonunda ekranlara dönüp dönemeyeceği ile oldukça merak ediliyor. Bakalım Mine Tugay’ı tekrar ekranların karşısında görebilme şansına sahip olabilecek miyiz?

 

Başa dön tuşu