Magazin

Yasak Elma Zeynep’i geri dönüyor! Sevda Erginci kürkçü dükkanına geri döndü! Ya Alihan

Yasak Elma Zeynep’i geri dönüyor. İlk ve 2. sezon Yasak Elma dizisinde Alihan karakteri ve Zeynep karakteri evlenerek yurt dışına gitmişti. Onur Tuna’nın dizide olduğu dönemlerde Zeynep karakteri ile aynı anda girip anda çıkmışlardı. Rol gereği evlenip yurt dışına yerleşti yerleşeli Zeynep karakteri unutulmuş ismi bile anılmamıştı.

Sevda Erginci Yasak Elma dizisinden sonra kar etmedi dedirten gelişmelerde gerek başrol gerekse de yan karakter olarak rol aldığı dizilerde gündeme çıkmamış ve çoğu da final yapmıştı.

Yasak Elma dizisi Zeynep karakteri geri mi dönüyor

Yasak Elma dan sonra rol aldığı dizilerde yerini yapamayan Sevda Erginci, kasap dükkanına geri dönüyor dedirtti

Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz’lı Yasak Elma dizisine Yıldız’ın kardeşi yurt dışından geri dönüyor.

Akıllarda bir soru ya Yasak Elma Alihan’ı. Onur Tuna şu sıralar Mahkum dizisinde yer alırken, bildiğiniz üzere dizinin reytinglerinin yolunda gitmemesi ile final yapacak dedirtiyor. Yasak Elma Zeynep’in kocası Alihan karakteri ile peki Onur Tuna Sevda Erginci ile geri gelecek mi?

Yasak Elma Alihan dönecek mi?

Mahkum dizisinin reytinglerinin iyi seyretmemesi diziye final yaptıracak derken başrol Onur Tuna’da Sevda Erginci ile birlikte geri dönecek dedirtiyor.

Onur Tuna şimdilik yok!

Yasak Elma sevilen karakteri Zeynep ablasını ve annesini ziyarete başka bir partner ile geleceği söyleniyor. Onur Tuna’nın şu anlık Yasak Elmaya geri dönme durumu yok

Zeynep nasıl gelecek?

Yasak Elma Zeynep bu akşam Yasak Elma yeni bölümde Alihan’dan ayrılmış ve başka biriyle evlenmiş olarak diziye geri dönüyor

Başa dön tuşu