Magazin

Yasak Elma Yıldız’ı kambur oldum artık reyting yükünden dedi ve çekildi! İşte Eda Ece yeni programı

Yasak Elma dizisi 6. sezonunda da Yıldız ile yatıp Yıldız ile kalkıyor. Yasak Elma’nın en kadrolu elemanı kim derseniz karşınıza tabii ki Yıldız çıkacak. Yedi kocalı Hürmüz’e özendirilen Yıldız bu kere evlenemeden göçüp gidecek.

Yasak Elma dizisi bu sene artık bitecek. Ancak olmaz denilenlerin olduğu Yasak Elma’da bugüne kadar hakkında diziden ayrılacak yorumu yapılmayan tek oyuncu Eda Ece idi. Taa ki düne kadar. Bu akşam Yasak Elma yeni bölümü sonrasında herkes Yasak Elma son bölümünde Yıldız’a ne oldu diyecek.

Yasak Elma Yıldız ve Ender’i 6 sezondan sonra artık Eda Ece ve Şevval Sam olarak anılmayacak. Adeta karakterleriyle özdeşleşen oyunculardan üzücü haberler geldiği iddia ediliyor.

Yasak Elma Yıldız’ı Eda Ece’nin 6 sezondur taşıdığı reyting yükü artık ağır gelmeye başladığı söyleniyor. Kariyerinin zirvesindeyken gelen fırsatları kaçırmamak adına başka diziler ile bile anlaşma yoluna koyulduğu söyleniyor.

Yasak Elma final yapmadan Eda Ece gidecek

İlişki ve entrikanın dibine vuran Yıldız ve Ender’in şaibe ve oyunun kitabını yazdığı Yasak Elma dizisinde üzücü haber geldi.

Sosyal medya da Eda Ece en çok konuşulanlar arasında yer alırken bu na mahal ise Eda Ece’nin apayrı programı olarak yapılan olduğu söyleniyor.

Geçtiğimiz sene Maske Kimsin en yarışması karşımıza çıkan Eda Ece’nin yine benzer bir programda jüri üyesi olacağı iddia ediliyor.

Yasak Elma Yıldız’ı Eda Ece hakkında ortaya atılan bu iddialar sonrasında herkes Yasak Elma Yıldız ayrılacak mı diye soruyor.

Çok çalışmaya alışkın Eda Ece’nin 2 programı da bir arada götürebileceğini açıklaması sonrasında Yasak Elma severler derin bir oh çekerken, sosyal medya da ikinci programla anlaştı yasak Elma’dan ayrıldı iddiaları böylece ayyuka çıkmış oluyor.

Başa dön tuşu