Magazin

Yasak Elma Yıldız’ı aşksız bıraktı! Oysa ki 7 Kocalı Hürmüz’e ne kalmıştı! Yoksa Kerim…

Yasak Elma dizisi için geri sayım başladı. Yasak Elma dizisi yeni oyuncuları geçtiğimiz günlerde tamamlanırken tek eksik Yedi Kocalı Hürmüz olma yolunda ilerleyen Yıldız’ın Yasak Elma yeni sezonda partnerinin kim olacağı konusu. Ender, Kumru eski aşklarını sineye çekerken, Yasak Elma Yıldız Doğan savaşı baş gösterecek.

Peki Yıldız Doğan ile tek başına mı mücadele edecek? Yasak Elma 5 sezondur her sezon biriyle evlenen Yıldız karakteri aşksız yapamaz Ancak bu sezon için hiç bir tüyo verilmemesi akıllara sürpriz bir ismin dahil olabileceğine işaret etti.

Hatta Yıldız’ın eski aşklarından birinin olma ihtimalinin yüksek olduğu iddia edilen Yasak Elma dizisi biliyorsunuz ki olmazların hepsini olduran yapım olarak biliniyor.

Bir tek ölüleri diriltmediler dedirten Yasak Elma dizisi yeni sezon yeni oyuncuları ile ilgili olarak, Yıldız’ın yeni sevgilisinin tek ölmeyen aşkı Kerim olacağı iddiaları mevcut.

2 sezon öncesinde Yasak Elma Kerim karakteri ile Gökhan Alkan diziye Halit’in düşmanı olarak girmiş Yıldız’ı kendine aşık etmiş ve sezon sonunda da hikaye gereği hapse girerek diziden ayrılmıştı.

Gökhan Alkan hayatımın kadını dediği Nesrin Cavadzade’yi’de Yasak Elma’da bulmuştu. Şahika dizide ölmüş, Kerim ise hapse girmişti.

İki aşık gerçek hayatta uzun bir süre beraber olduktan sonra geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları ifade edilmişti.

Gökhan Alkan şu sıralar bu kadar konuşuluyorken, Yasak Elma Yıldız’ı da aşksız kalmışken, bir Kerim furyasıdır almış başını gidiyor.

Çağatay’ın Yasak Elma’ya vedasından sonra ve Doğan ile de düşman olduktan sonra tek başına bir kızı ve oğlu ile savaşamayacağını anlayan Yıldız’ın başına gelecek en güzel şey Kerim’im gelmesidir diyen Yasak Elma fanları, Kerim’in diziye geri dönüp dönmeyeceği ile alakalı açıklama bekliyor.

Başa dön tuşu