Magazin

Yasak Elma Totti kimdir? Zeynep’in kocası kim? İsmi ne? Mezarlık’tan çıkageldi

Yasak Elma dizisi Zeynep’in geri dönüşü ile Yıldız adeta küllerinden doğacak. Bir de Yasak Elma Zeynep’inin yeni eşi çok araştırılıyor. Yasak Elma Totti kimdir? Yasak Elma Aybars Kuday hangi dizilerde oynaşmıştır?= Aybars Kuday sosyal medya hesabı nedir? Yasak Elma Zeynep karakteri 2. sezon sonunda eşi Alihan ( Onur Tuna) ile birlikte çıkmış yurt dışına gitmesi sonrasında açık kapı bırakılmıştı.

Aradan geçen 4 sezon sonrasında Yasak Elma Zeynep’i geri dönüyor. Alihan ile ayrılmış ve yeni eşi ile geri dönmüştür. Yasak Elma Alihan’ı yayınlandığı sezonda Zeynep ile birlikteydi.

Diziden ayrılmaları sonrasında şu sıralar Mahkum dizisinin başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan Onur Tuna, Yasak Elma’ya geri dönmeyeceği açıklandı. Herkes Yasak Elma Zeynep’in geri dönemsi ile birlikte zaten reytingleri kötü giden ve hakkında final kararı çıkan Mahkum dizisinin oyuncusu Onur Tuna’nın da dizinin final yapması ile birlikte geri geleceğini söylerken, izleyici heyecanlanmıştı.

Ancak Yasak Elma dizisi 6. sezon heyecanı zaten devam ederken, Onur Tuna konusu şimdilik askıya çıktı. Sevda Erginci diziye eşini de beraberinde getiriyor.  Peki Yasak Elma Zeynep’in yeni eşi kim?

Yasak Elma dizisine sil baştan dahil olan Sevda Erginci’nin yeni eşi rolü ile diziye katılan oyuncu kim? Yasak Elma dizisi Sevda Erginci’nin canlandırdığı Zeynep’in yeni eşi gerçek adı gibi sorular bu akşam çok sorulacak.

Yasak Elma Zeynep yeni eşi kim?

Yasak Elma dizisi 6. sezonu ile adeta Pazartesi akşamlarının en çok izlenilen dizileri arasında yer alırken, Bu akşam Yasak Elma 10 Ekim 2022 tarihinde diziye Zeynep karakteriyle Sevda Erginci Geri döndü.

Zeynep karakteri geçtiğimiz sezonlarda Alihan ile yurt dışına çıkmıştı. Onur Tuna’nın başka dizide olmasından mütevellit Zeynep 2. kere evlendiği ve yeni eşi ile diziye geldiği söylenirken, Yasak Elma Zeynep’in yeni eşi kim sorusu araştırılıyor.

Yıldız’ın tam da en zor zamanında gelen Zeynep, Yıldız’ı içinde bulunduğu durumdan kurtaracak. Ve Eşi Totti ile adeta kırıp geçirecek.

Yasak Elma Totti kimdir?

Yasak Elma dizisi 6. sezon oyuncu kadrosuna Zeynep’in yeni eşi rolü ile katılan oyuncunun adı Aybars Kuday  olarak karşımıza çıkarken, Aybars Kuday kimdir? sorusunun da yanıtını araştırdık.

Sevda Erginci’nin partneri Aybars Kuday kimdir?

Yasak Elma Zeynep’in yurt dışında evlenerek ülkeye geri eşi ile geri dönmesi bizi yeni karakteri araştırmaya itti.

Yasak Elma Totti karakteri olarak açıklanan Aybars Kuday kimdir?

Birce Akalay ile Mezarlık dizisinde oynadığı Başrol karakteri ile tanınan Aybars Kuday, Yasak Elmas dizisi ile kariyerinin zirvesine oturacaktır.  Aybars Kuday sosyal medya hesabı @aybarskuday

 

 

Başa dön tuşu