Magazin

Yasak Elma şok transfer Real Popstar Tarcan geliyor! Murat Dalkılıç zamanını ayırabildi ve dizi de

Yasak Elma dizisinde Murat Dalkılıç Popstar Tarcan olacak gireceğinin açıklanması sonrasında tüm yasak Elma hayranlarını ve Murat Dalkılıç hayranlarını bir heyecan basmıştı. Ancak Murat Dalkılıç2ın Yasak Elma çalışma saatleri ile kendi programının uyuşmaması sonrasında teklifi kabul edememesi de bir o kadar hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Sonrasında Yasak Elma Popstar Tarcan’ı olarak karşımıza çıkan oyuncu Ali Yasin Özegemen çıkmış ve Kumru’ya olan yalakalıkları ile de çok sevilmemişti.

Yıldız’ın kendisine yakın olarak gösterdiği bunu da etrafı kıskandırmak için yaptığı bilinirken Yasak Elma Popstar Tarcan’ının gözü Kumru’daydı. Ancak dün akşam yayınlanan Yasak Elma son bölümü sonrasında Yasak Elma Tarcan’ın diziden ayrıldığı başka bir dizi ile anlaşmaya geçtiği açıklandı. Bu iddialar sonrasında gözler tekrardan Murat Dalkılıç’a çevrildi.

Peki Murat Dalkılıç yasak Elma dizisine gelmeyi kabul mu etti?

Yasak Elma yeni Popstar Tarcan’ı Murat Dalkılıç mı olacak. Murat Dalkılıç oyunculuk sektörüne mi adım atıyor.

Emre Bahadır Çırakoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Üs Yapım’ın yeni projesi “Kader Oyunları” dizisinde başrollerde yer alan oyuncu “Demir” karakterini canlandıracak. Yurt dışında yayınlanacak olan günlük dizinin çekimlerine start verilmişken Yasak Elma Tarcan’ı artık dizide olmayacak mı?

Şu sıralar Yasak Elma Popstar Tarcan’ı Ali Yasin Özegemen ‘in yurt dışındaki dizi çekimlerine katılacağı kesinleşirken Yasak Elma dizisinden ayrılması ile alakalı bir bilgi yok.

Ancak Yasak Elma dizisine yeni bir popstar gelmesi söz konusu olursa bu ismin de Murat Dalkılıç olması hayranlarını heyecanlandırıyor.

Başa dön tuşu