Magazin

Yasak Elma Şahika’nın nasıl diriltileceği düşünülüyor Yok Artık Hortlamayacak ama nasıl bir kafada yaşanacak

Yasak Elma dizisinde olmayanların oldurtulduğunu bilmeyen yoktur. Aradan geçen zaman sonrasında Zeynep’in dizi de açık bırakılan ucu kapatılmış ve geri dönmüştü. İşte Yasak Elma dizisinde geçmişe dönüş başladı dedirten gelişmelerden biri de Şahika karakteri olarak duyumsanırken, sevgilisi ile diziden ayrılması sonrasında unutulmayan karakter Yasak Elma Şahika adeta hortlayarak diziye geri döneceği konuşuluyor.

Yasak Elma 6. sezonunda da reytingleri elinden bırakmazken, Şahika karakterinin cenaze sahnesinin aslında tamamen bir kurgu olduğu planları yapılıyor. Konu ile alakalı gözler Nesrin Cavadzade’ye çevrilmişken kendisinin yeşil ışık yaktığı bile söyleniyor.

Yasak Elma senaristi nasıl bir kafada yaşıyor dedirten gelişmelerde Nesrin Cavadzade’nin diziye sokulması için nasıl bir yol izleneceğinin planının yapıldığı şu günlerde aslında izleyici bu durumdan çok da memnun duruyor.

Yasak Elma Şahika karakteri her sezon birini öldüren Yasak Elma dizisinin metrajına takılmış ve rol gereği ölerek diziden ayrılmıştı. İşte çok pişmanlar dedirten iddialarda Yasak Elma Şahika için kaftan biçiliyor ve her an diziye şok eden bir şekilde gelecek deniliyor. Hem de Öyle ki Doğan’ın herşeyi olarak.

Öyle ki Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma Şahika karakteri ile diziden ayrılması zaten izleyiciyi çok üzmüştü. Şu sıralar işlerin iyice çığırından çıkması ile birlikte yasak Elma Şahikası ile birlikte bir çok oyuncunun kürkçü dükkanına geri döneceği söyleniyor

Dizi izleyicileri 6 senede konunun çok değiştiğini söylemesi ve eski oyunculara artan özlem sebebiyle Zeynep karakterini diziye dahil ederek izleyiciyi tartmış ve reytinglerde artış sağlanınca da eski karakterleri göz önüne getirmişti. İşte  o isimlerden en önemlilerinden olan Yasak Elma Şahika’nın diziye ne zaman döneceği merakla araştırılıyor.

Başa dön tuşu