Magazin

Yasak Elma Dizisi Final Sezonu ile Geliyor!

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma’dan kötü haber geldi!

Her sezon başarısını arttıran eğlenceli orjinal fenomen dizi Yasak Elma final sezonu ile gelecek sezonda ekranlarda olacak.

Eda Ece ve Şevval Sam’ın başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisi 6. sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yasak Elma dizisinin 6. sezonu final sezonu olarak izleyicilere veda edecek.

Entrika ve komediyi birleştiren Türkiye’nin en orjinal dizilerinden biri olma başarısı gösteren bölümlere imza atan fenomen karakterleri ile unutulmaz olan Yasak Elma maalesef artık Pazartesi akşamları ekranlarda yer almayacak ve son sezonu ile gelecek.

İlk bölümden çok farklı bir dizi haline gelen ve 3. sezonu itibariyle büyük bir değişim yaşayan ve çok beğenilen Yasak Elma final sezonu ile gelecek sezon Fox Tv ekranlarında yer alacak.

Dizinin fenomen karakterine imza atan Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinden ise mutlu bir haber var. Disney Plus’un yüzü olan Eda Ece’nin ilk projesi de belli oldu.

Eda Ece dizide canlandırdığı ve doğaçlamaları ile fenomen bir karakter yarattığı Yıldız karakterinin filmi ile Disney Plus’ta yer alacak.

Yasak Elma hayranları bu habere çok sevinse de dizinin final sezonu olmasından mutsuz. Sosyal medya da ise her konuda olduğu gibi bu konuda ikiyüzlü nefret söylemleri de mevcut.

Başa dön tuşu