Magazin

Yasak Elma bu sezon Ender’e çalışacak! Akrep dizisi oyuncusu, Engin olarak şok edecek

Yasak Elma dizisi 6. sezonuna sayılı günler kaldı. Hikayesinin tamamen değişeceği öğrenilen Yasak Elma dizisi ayrılan oyuncular kadar yasak Elma yeni oyuncuları da merakla araştırılıyor.

Her sezon mutlaka birini öldüren Yasak Elma senaristleri bu sezonda Çağatay’ı gözden çıkardı ve Yasak Elma Çağatay karakteri ile bizlerle birlikte olan Berk Oktay o elim kaza da öldü.

Yasak Elma dizisi zaman atlamasına alışkın

Yasak Elma dizisinde zaman atlaması olacağını bizlere gösteren isim minik Halitcan.

Dizi de 2 sene sonrasına gidiliyor ve artık Halitcan her şeyden anlayan bir birey olarak karşımıza çıkıyor. Yasak Elma yeni Halitcan için seçmelerin devam ettiğini söyleyelim.

Yasak Elma Yıldız’ı bu sezonda türlü türlü hengamelerle uğraşacak ve Doğan dan olma kızının velayetini vermemek adına adeta annelik iç güdüsü ile savaşacak. Tabi ki aşk olacak. Yıldız’ı Yasak Elma senaristleri 7 kocalı Hürmüz yapmadan final de yaptırmayacak.

Yasak Elma dizisine yepyeni isimlerin dahil olduğunu öğrendiğimiz şu günlerde en çok dikkat çeken isim Akrep dizsinin oyuncusu olurken, uzun sürmeyip reytinglere yenilen Akrep dizisinin başrol oyuncusu Bekir Aksoy’u bu sezon Yasak Elma’da göreceğiz.

Yasak Elma Engin kimdir? sorusu bu sezon yanıtını bulacakken Bekir Aksoy Yasak Elma Engin karakteri ile Handan’ın abisi olarak bizlerle olacak.

Yasak Elma dizisi yeni transferi Engin, Ender’in başını döndürecek.

Yasak Elma dizisi çekimleri henüz başlamış iken dizinin stok bölümleri dahil yayınlanma zamanı Ekim ayının ilk haftası olacak.

 

Başa dön tuşu