Magazin

Yargı dizisi günü değişiyor mu? İşte diziyi finale götürtür dedirten iddialar

Yargı dizisi ne zaman başlayacak sorusu ile birlikte Yargı dizisinin gününün değiştiği ve kısa bir süre açıklanacağı iddia ediliyor.

Bir cinayet vukusu ile yolları birleşen bir aşk ve zorlukların anlatıldığı dizi Yargı dizisi her hafta Pazar günleri çok izlenmekte iken Teşkilat’ı bile reytinglerde zorda bırakmaktaydı.

Öyle ki Yargı dizisi henüz başlamadan ortalığı adeta ateşe verecek bir iddia kulislerde dolanmaya başladı.

Yeni sezonu merakla beklenen Yargı dizisi hakkında güncel gelişmeler takip ediliyor. Yargı dizisi 2. sezonu için yayın tarihi henüz açıklanmazken dizi ile alakalı gün değişikliğine gidilecek yorumları şu sıralar yapılıyor.

Yargı dizisi ile alakalı son gelişmeler izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor . Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerinde oynadığı Yargı dizisiyle alakalı şu sıralar kulislerde birçok İddia dolanıyor

Yeni sezonu merakla beklenen dizi ile alakalı ortaya atılan iddiaların doğruluğu ve yanlışlığı hakkında Yaptığımız araştırma detaylarını sizlere sunuyoruz

Yargı dizisi ne zaman yayınlanacak?

Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlanan Yargı dizisinin günü Pazar Akşamları idi . Yeni sezonunu beklediğimiz Şu günlerde dizide gün değişimi yapılacağı iddia edilmekteydi.

Sevilerek izlenen dizinin senaristi Sema Ergenekon son dakika yaptığı açıklama sonrasında sorulan soru da böylece yanıtını bulmuş oldu.

Sema Ergenekon Yargı dizisinin yayın gününü açıkladı

Yaptığı açıklamada herkesin gönlüne su serpti. Yargı dizisini ilk başladığı gün olan pazar gününün dizinin finalinde de aynı olacağını belirtti. Yani Yargı 2. sezonda gün değişikliğine gideceği iddiaları Böylece ayyuka çıkmış oldu . Yani yargı dizisi yayın hayatına ilk sezonda olduğu gibi Pazar Akşamları devam edecek

 

Başa dön tuşu