Magazin

Yargı 28. bölüm de şok Yargı Katil Engin mi? Tam öldürememişim işte burada! Senarist Yargı finalini ağzından kaçırdı

Yargı katil kim? Yargı katil ne zaman açıklanacak? Yargı katil belli oldu mu? Yargı katil kaçıncı bölümde açıklanacak sorusunun tüm yanıtları izleyiciyi aslında Engin’e götürüyor. Yargı Onur Durmaz geçtiğimiz sezon öldürülerek dizden ayrılmıştı.

Yargı dizisi katili Engin mi sorusu rol gereği Engin’in ölmesi sonrasında ayyuka çıkmış iken , Yargı ekibinin ters köşe yaptığı iddia ediliyordu. Öyle ki Yargı katil kim sorusu için gözler Yargı katil kaçıncı bölümde açıklanacak sorusuna çevrilmişken, geçtiğimiz gün spoilerın Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’dan geldiği iddia edildi.

Başak & Çağrı çiftinin düğününe katılan Yargı dizisi senaristi Sema Ergenekon Yargı dizisi Engin’i Onur Durmaz ile baş başa fotoğraf paylaşınca olanlar oldu. Engin Geri dönüyor yorumları şu sıralar yine yapılmaya başladı.

Yargı dizisi senaristi Sema Ergenekon Onur Durmaz ile fotoğrafını Instagram hikayesinde paylaşım ‘Hani ölmüştü, tam öldürememişim burada duruyor’ şeklinde mizahi paylaşım yapması ortalığı tekrardan alevlendirdi.

Yargı dizisi katil kim?

Dizi de katilin bulunması ile birlikte Yargı dizisinin finale gideceğini sizlere söyleyelim. Ancak dizinin finalinden çok Yargı dizisinde katil kim sorusunun yanıtı araştırılırken ortaya Çıkan Yargı katil Engin mi? sorusunun yanıtını iddiaya göre senarist bu paylaşımı ile verdi.

Ancak diziye dahil olan 6 isme gözler çevrilirken, dizi de tam bir ters köşe izleyeceğimiz iddia ediliyor.

Yargı katil Engin mi?

Geçtiğimiz sezon öldürülerek diziden ayrılan Onur Durmaz’ın diziye tekrar gireceği hikaye de ise Engin’in aslında ölmediğinin ortaya çıkacağı söyleniyor. Yukarıda gördüğünüz resimde sanki bunu doğrular nitelikte duruyor.

Yargı katil ne zaman açıklanacak?

Yargı dizisinin kilit konusu olan katil kim? sorusunun ne zaman yanıtlanacağı da merak konusu iken, Yargı dizisi katil kim sorusunun yanıtlanması ile birlikte dizinin final yapacağını ele alırsak, bu sorunun yanıtı için sezon sonunu bekliyor olabiliriz.

Başa dön tuşu