Magazin

Yalım Çapkını Seyran’ı Hande Erçel ile rekabeti sonrasında set aşkları ile biliniyordu! Şimdide o iç çamaşırsız pozu ile ne altı ne üstü doluydu dedirtti

Yalı Çapkını Seyran’ı Afra Saraçoğlu sosyal medyaya damgasını vuracak şekilde ilerlerken birbirinden cüretkar pozları ile yoluna da devam ediyor. Yalı Çapkını dizisinin reytinglerinin üst sıralara çıkması sonrasında bir an da gündem olan Afra Saraçoğlu sosyal medya hesabını da doldurmaya yavaş yavaş başladı. An be an Instagram hesabı dolmaya başlayan Afra Saraçoğlu’nun bu halini görenlerin ağzı açık kalıyor.

Özcan Deniz tarafından keşfedildiği bilinen Afra Saraçoğlu, 2018 senesinde Altın Kelebek ödülünü kazanmıştı.

Set aşkları ile tanınan Afra Saraçoğlu’nun geçtiğimiz dönemde bir kaç dizideki partneri ile aşk dedikoduları çıkmıştı. Şu sıralar Yalı Çapkını dizisi Seyran ve Fırat merakla izlenirken, ilerleyen zaman da Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu taraflarında neler değişecek merakla araştırılıyor.

Bir dönem Hande Erçel ile rekabete girdiği iddia edilen Afra Saraçoğlu’nun AY Yapım imzalı bir dizi için ikili arasında resmen başrol mücadelesinin verildiği söyleniyordu.

Yalı Çapkını Seyran’ı olarak oldukça mütevazi bir kişiliğe sahip olan Afra Saraçoğlu’nun cüretkar pozları herkesi şaşırtırken, en son giyinmemesi ile verdiği pozlar gündeme çıktı.

Özellikle de son dönemde adından bahsettiren ve Yalı Çapkını dizisi ile şöhret basamaklarını adeta bir bir tırmanan Afra Saraçoğlu, yeni sezona bomba gibi giriş yapmışken, en son ki paylaşımında gri parlak ceketini giymesi ne altına ne de üstüne bir şey giymeden paylaşması izleyenlerin yüreğini hoplattı.  Şu sıralar Afra Saraçoğlu’nun iç çamaşırsız fotoğrafları gündemdeki yerini koruyor.

Star TV ekranlarının Cuma akşamı en çok izlenilen dizisi haline gelen Yalı Çapkını oyuncularının sosyal medya hesapları merak edildiği kadar başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun da Instagram hesabı merakla araştırılıyor ve takip sayısı gün gün artıyor.  Uyarlama olarak karşımıza çıkan Yalı Çapkını dizisi Seyran karakteri ile Afra Saraçoğlu çok konuşuluyor.

Afra Saraçoğlu’nun Instagram hesabına bakan, kendisinin giyim tarzının günden güne ne kadar değiştiğini gözler önüne sererken, ceketin kapattığı göğüsleri için ‘bir rüzgara bakar’ yorumları yapılıyor.

 

Başa dön tuşu