Magazin

Yalı Çapkını hikayesi 3. bölümünde gerçeği Gülseren Budayıcıoğlu herkesi üzerek açıkladı

Yalı Çapkını hikayesi ile merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını gerçek hikayesi ne? Yalı Çapkını 2. bölümü de izleyiciyi şok ederken Yalı Çapkını 3. bölüm öncesi şok detay verildi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hikayeden uyarlama olduğu romanından esinlenerek tv ye yansıtılmış Yalı Çapkını dizisi üzerine nerde kaldı bu sahneler teknoloji çağında yaşıyoruz yorumları yapılırken, gözler Yalı Çapkını gerçek hikayesine çevrildi .

Yalı Çapkını dizisi le alakalı Gülseren Budayıcıoğlu’nun soın dakika açıklama yaptığı ve bu açıklamanın izleyiciyi çok üzeceği iddia ediliyor.

Star TV’de ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ilk bölümü ile reytinglerini skandal sahneleri ve sosyal medya da çok konuşulması ile toplarken, özellikle de Twitter’da gündemden düşmek bilmedi.
Kadına şiddet ve Gaziantep yöresinin kültürünün artık böyle olmadığını savunan izleyici tepkilerini dile getirdi. Büyük tartışmalara mahal veren Yalı Çapkını dizisi ile alakalı yapılan eleştirilere roman yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun sessiz kalmadığı iddia ediliyor.
Çok büyük Tartışmalara mahal veren dizi ile ilgili gelen kötü eleştirilere Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yanıt geldi. Bildiğiniz üzere Yalı Çapkını romanı Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanı.
Ünlü yazar toplumun kendisine kızdığını söyledi. ‘Neden kadınları aşağılıyorsun, niye böyle yapıyorsun’ yorumlarına çok üzüldüğünü belirten GÜlseren Budayıcıoğlu, ”Ben kadınları Aşağılar mıyım Ben isterim ki biz kadınlarımızı el üstünde tutalım onlara özgürlüklerini verelim onları sevip sayalım ama buralara gelebilmek için bizim geçmişimizi , geçmişimizde yatan gerçekleri bilmemiz gerekir , onları bilirsek onların Üzerine basa basa değişim çok daha gerçek ve kalıcı olur” diyen ünlü yazar’ın Yalı Çapkını dizisine verdiği destek ayakta alkışlanırken, bu notun da ne kadar doğru bir tespit olduğu gerçeği herkesi üzdü

Başa dön tuşu