Magazin

Yalı Çapkını Ferit hizmetçi Sultan’dan oğlu var! Babası ne ki oğlu ne olsun

Yalı Çapkını dizisinde gizli saklı işlerin döndüğü yalıya gelen Seyran tüm düzeni bozacak. Özellikle de kimin eli kimin cebin de olduğu bilinmeyen Yalı Çapkını dizisi gününün reytinglerini kimseye kaptırmazken, sosyal medya da Yalı Çapkını Ferit Sultan birlikteliği konuşuluyor.

Yalı Çapkını Sultan’ın gördüğü hayalde Ferit ile başbaşa kaldığı anlar ekranlara yansırken, yeni gelin Seyran’ı hiç haz etmemesi de Ferit aşkı yüzünden olduğu belirtiliyor

Ancak gözlerden kaçan bir detayda Yalı Çapkını Ferit Sultan kaçamağının meyvesi olan bir erkek çocuğu var. Sosyal medyayı alt üst eden iddialar da ilerleyen bölümlerde Sultan’ın oğlu Ferit’ten çıkacak.

Yalı Çapkını Sultan’ı İrem ALtuğ’un oyunculuk performansının ayakta alkışlandığı Yalı Çapkını dizisinde işlerin iyice karıştığı bilinirken, Orhan İfakat gizli aşkını da Seyran ifşa ediyor. Öyle ki bu durumda Orhan’ın ağabeyinin karısı ile birlikte olduğu izleyiciyi aslında sinirlendiriyor.

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde oynadığı dizi Yalı Çapkını sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olmaya devam ederken Yalı Çapkını gerçek hikayesi araştırılıyor. Ne çarpık ilişkiler varmış dedirten detaylar izleyiciyi kızdırırken biraz da hüzünlendiriyor. Özellikle de Gaziantep halkı ve kadınları küçümsediği iddia edilen Yalı Çapkını dizisi evin hizmetçisi Sultan da çok konuşuluyor.

İlk başlarda Yalı Çapkını Ferit’in evleneceği kıza laf söyleyen Sultan’ı kimse anlamamıştı. Ancak hayalinde Ferit’i görmesi Sultan2ın oğlu Ferit’ten çıkacak detayını da beraberinde getirdi.

Sosyal medya da yayınlandığı her bölümde TT olan Yalı Çapkını dizisi Ferit’i ile Seyran’ı arasında başlayacak aşka şimdiden 2 bayan engeli takılmışken bir de abla Suna’nın hayat şartları 3. kişi olmasa gerek dedirtti.

Bakalım Yalı Çapkını ilerleyen bölümlerde Ferit’i ne gibi zorluklar bekleyecek?

Başa dön tuşu