Magazin

Yalı Çapkını Dizisinin Gerçek Hikayesinin Finalinde Ne Oluyor? Gözyaşlarına boğulacak Ferit’e yanacaksınız

Star TV ekranların 3. bölümü ile fırtınalar estiren dizisi Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ile gizli hiçbir şey kalmıyor dedirtirken, Star Tv dizisinde yayınlandığı süre boyunca ‘Gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır’ ibaresini görenler, Yalı çapkını gerçek hikayesini ve hikayenin sonunu da merakla araştırıyor.

Peki Yalı Çapkını gerçek hikayesinin finalinde ne olacak sorusunun yanıtını bulduğu şu dakikalarda izleyici adeta Gülseren Budayıcıoğlu’na gözlerini çevirdi.

Ünlü roman yazarı Gülseren Budayıcıoğlu2nun kendisine gelen bir bireyin hayatı olduğunu söylediği romanından eserlenmiş olan Yalı Çapkını gerçek hikayesinde finali nasıl sonlanıyor.

Yalı Çapkını dizisi gerçek hikayesi ne? Yalı Çapkını kimin hikayesi? Yalı Çapkını gerçek hikayesi finali ne? dizi nasıl bitecek işte detaylar…

Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda gibi çok sayıda dizinin uyarlamamış hali olan romanları ile gündem olan Gülseren Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını dizisi ile tekrardan gündeme çıkmayı başardı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi OGM Pictures imzası ile Burcu Alptekin’in yönetmenliğinde oluşturulurken, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dizi de Seyran ve Ferit karakterleri ile karşımıza çıkıyor.

Zorlana evlendirilen iki genci canlandıran ikilinin Yalı Çapkını dizisindeki uyumu ise diziyi rekordan rekora koşturmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını gerçek hikayesinin sonu

Yalı Çapkını dizisinin gerçek bir hikayeden uyarlama olduğunu bilmeyen yoktur. İşte Yalı Çapkını gerçek hikayesi finali

Ferit’in maddi durumu, yakışıklılığı, kendine güveni tüm genç kızların peşinde koşmasına sebep vermektedir. İlk Seyran la evlendiğinde ona karşı sevgi duymasa da ilerleyen bölümlerde aşk başını alıp gidecektir. Şımarık tavırlarından vazgeçen Ferit, Seyran için hayatını değiştirecektir.

Ferit evliliğe inanmazken Seyran ise tam tersi evliliğe giden yolun kalpte olduğunu bilmektedir. Ancak reytinglerde üst sıralarda yer alan Yalı Çapkını dizisinde hepimiz Ferit2in zamanla nasıl da çöktüğünü göreceğiz. Kocaman Yalıda tek başına kalan Seyran bir de Ferit tarafından aldatılınca onu terk ediyor ve iflasın eşiğinden intihara kadar bir süreç bekliyor

Başa dön tuşu