Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ’un yüzüne bakınca zevki gider dedi! ‘ Bana bakıp zevk alman zaten garip’ yorumu yapıştı

Herşeyden vazgeçen ancak detoksundan vazgeçmeyen ünlüler arasında ilk sırada yer alan Pınar Altuğ, gündemden dillere pelesenk olan güzelliği ile düşmemekte.

Bir dönem sarışın, uzun boylu, uzun bacaklıyım paylaşımı yapmasın sonrasında kendini beğenmiş yorumları yapılan ve açıklamasının devamı ile ayakta alkışlanan Pınar Altuğ, seksapelliğini hiç bir zaman işine karıştırmadığını da söylemişti.

Geçtiğimiz senelerde başına dert olan bir hayranı tarafından rahatsız edilmesi ile gündeme çıkan sonrasında sosyal medya da beraber photoshoplu fotoğraflarının paylaşıldığı Pınar Altuğ hakkında kendisi yapıyor gündeme çıkmak için hayali kahramanı kullanıyor dedirtmişti.

Pınar Altuğ Yağmur Atacan evliliğinin 10. yıllarını kutlarken, bir takipçisinin kendisine yaptığı yorumda “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” demişti.

Bu duruma çıldıran Pınar Altuğ  “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?” yorumunu yapan Pınar Altuğ herkesi şaşırtmıştı.

Bir arada Hilal Cebeci ile Eşcinsellik konusunda tartışma yaşayan Pınar Altuğ, eşcinsellik açıklaması yapmıştı.

Cebeci “Eşcinsellik bir hastalıktır, bunu normalleştirmeyelim” açıklaması sonrasında ‘geri zekâlı’ yorumu yapan Pınar Altuğ eşcinselliğin normal olduğunu savunması  da tepki çekmişti.

Eski eşi Umut Elçioğlu ile villa davalığı olduğu dönemlerde de çok konuşulan Pınar Altuğ, davayı kazanmasına rağmen  hakkını alamadığını beyan etmişti.

Sürekli olarak sahte hesaplarla uğraşmak durumunda kalan Pınar Altuğ bir dönem referandum açıklaması ile de gündeme çıkmış ve hesabın da sahte olduğunu söylemişti.

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile aralarındaki 9 yaş farkı sebebiyle sürekli hiç yakışmıyorlar benzetmesi ile gündeme çıkarken kızları su ile aile içinde musmutlu evliliklerine senelerdir devam ediyor. Mutlulukları için şehirden uzak bi yere taşınan Pınar Altuğ Yağmur Atacan çifti kızının büyüdüğünü ve sosyalleşmesi için de merkeze yerleşeceklerini belirtmişti .

Başa dön tuşu