Teknoloji

Whatsapp bombayı patlattı! Mesajımı gördün neden yazmadın kavgaları bitti! İşte mavi tik çıkmadan mesajları gizlice okumanın formülü

Whatsapp günümüzde en çok kullanılan iletişim uygulamaları arasında bulunuyor. Kişilerin hayatlarında son derece önemli bir yer edinen Whatsapp uygulaması her geçen gün adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Çiftlerin günümüzdeki en büyük sorunu mavi tik olarak ön plana çıkıyor. Çiftler bu sebeplerden ötürü sık sık birbiriyle kavga ederek büyük sorunlar yaşıyor. Yeni geliştirilen özellik sayesinde mesajı okusanız bile karşı taraftaki kişinin bunu anlaması pek mümkün olmuyor. Dolayısıyla bu yeni özelliğe kişiler yoğun düzeyde ilgi gösteriyor. Artık gönderilen mesajı merak edip açamama gibi bir durum söz konusu olmayacak.

WhatsApp’ın yeni kararıyla yer yerinden oynadı! Bu iş çok su götürür! Para cezası kesilecek!

Mavi Tiki Kapatın!

Mavi tik kapatma işlemini yaparak bu süreçte önemli bir adım atabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken oldukça basittir. Whatsapp uygulamasına girerek ayarla sekmesinden hesap ve gizliliği seçtikten sonra okundu bilgisi adımlarına giderek bu bölgeden okunmayı kapatabilirsiniz. Böylelikle mesajlarınızı karşı taraf okusa bile mavi tik işareti görünmeyecek ve karşı taraf sizin mesajı okuyup okumadığınızı anlayamayacak. Mavi tik çiftler arasında günümüzde yaşanan en büyü problemlerin başında yer alıyor. Mavi tik sorununu çözüme kavuşturmak sizlere her açıdan avantajlı bir hizmet olanağı sağlayacaktır. Bu özellikleri sayesinde artık WhatsApp çok daha güvenli bir şekilde kullanılabilecek.

Mavi Tiki Kapatmadan Mesajları Okuma!

Ayrıca bir başka yöntem ile de mavi tikinizi kapatmadan mesajları okumanın yolu bulunuyor. Bu yol son derece fazla kullanılan ve en popüler yollar arasında bulunuyor. WİFİ’nizi kapattığınızdan veya kapalı olduğundan emin olun. WİFİ’nizin kapalı olduğundan emin olduktan sonra Whatsapp uygulamasına girerek mesajları okuyabilirsiniz. Bu yöntemi yaparak hiçbir şekilde gizliliğinizden ödün vermeden karşı tarafın mesajlarını kolaylıkla okuma ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.

Dolayısıyla bu yöntem günümüzde en çok kullanılan ve tercih edilen yöntemler arasında ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Mavi tik kapatmadan bu yöntemi deneyerek gizli bir şekilde mesajlarınızı okuyabilirsiniz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken en önemli etken uygulamanın arka kısımda çalışmadığından emin olmaktır. Uygulama arka kısımda çalışmıyorsa işlem başarılı demektir.

Başa dön tuşu