Teknoloji

Nokia efsanesini geri döndürecek hamle! Listeye öyle bir telefonla giriş yaptı ki…

2000 ile 2010 yıllarının efsane telefon markaları arasında yer alan ve satış rekorları kıran Nokia bomba bir cihazla piyasaya giriş yaptı. Son olarak bir analiz şirketinin hazırladığı rapora göre Nokia Amerika Birleşik Devleti pazarına adından söz ettirecek bir giriş yaparak herkesi şok etti. IDC’nin hazırladığı rapora göre Nokia piyasanın en iyi akıllı telefon markaları arasında yer aldı. Firma ayrıca yeni cihazlarını da geçen hafta tanıttı.

Vatandaş akın etti! Nokia’dan 301 TL’ye sıfır kutusunda telefon! Stok bitmeden hemen alın!

Nokia efsanesini geri döndürecek hamle! Listeye öyle bir telefonla giriş yaptı ki görenlerin ağzı bir karış açık kaldı. 2010 yılından itibaren büyük bir çöküş yaşayan Nokia markası (haberkolik.net) akıllı telefon piyasasına ayak uyduramamıştı. Yaşanan bu gelişme sonrasında piyasalar genellikle Amerika, Güney Kore ve Çin markalı telefonların eline geçmişti. Nokia şimdi öyle bir dönüş yaptı ki görenler şoktan şoka girecek.

LİSTEYE BOMBA GİRİŞ YAPTI

IDC tarafından yapılan analize göre Nokia kısa sürede ABD pazarına damgasını vurdu. Marka listeye bomba bir giriş yaptı.

LİSTEYE İLK SIRALARDAN GİRDİLER!

Nokia Amerika Birleşik Devletleri’nde en güçlü telefonları olan beş marka arasında yerini alırken yeni modelleri merak edildi.

YENİ CİHAZLAR GELİYOR

Marka tarafından çok yakın bir zamanda yeni ürünlerin tanıtımı gerçekleştirildi. Nokia telefon, tabletlerini tek tek duyurdu.

15. SIRAYI KAPTI

Raporda şirket tarafından verilen bilgilere göre, Nokia yılın ilk 8 ayında ABD’de en çok satılan ilk 15 marka arasına girdi.

Başa dön tuşu