GüncelTeknoloji

Efsaneden haber var! 2023 Renault Broadway için fiyat netleşti! Clio’dan ucuz! Yok satacak yok

Günümüzde birçok kişi otomobil sahibi olmak istemektedir. Ancak son iki yılda araç fiyatlarına yaklaşık olarak yüzde 50 oranında zam yapıldı. Bu durumda sıfır araç almak isteyen kişileri oldukça zorlamaktadır. Ancak yeni araç alacaklar için Renault markası müjde gibi bir haber açıkladı. 2023 yılında Broadway model araçların yeniden üretimine başlanacağını ve Clio modellerinden dahi daha ucuz olacağını duyurdu.

48 bin TL’ye araba almak mümkün! İşte o otomobil modelleri!

Ancak bu yeni araç modelinin hani tarihler arasında tanıtılacağı hakkında resmi bir açıklama yapıldı. Ancak uzmanların görüşlerine göre Broadway modelinin 2023 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması ve piyasaya sürümesi beklenmektedir.

2023 Model Broadway Fiyatları

Sıfır araç alacak kişilerin en çok takip ettiği konuların başında ÖTV oranı gelmektedir. ÖTV oranları sayesinde birçok sıfır araç modellerinde özel indirimler (haberkolik.net) yapılmaktadır. Bu yeni modelde de yüzde 10’luk bir ÖTV indirimi olması oldukça muhtemel.

Bu indirimin olması durumunda Broadway araçların fiyatları yaklaşık olarak 400 bin TL civarlarında olması beklenmektedir. Ancak bu fiyatlar 2023 yılında ki araç vergisi ve üretim maliyetlerine göre de değişiklik gösterebilir. Ayrıca piyasa tarihinde ki döviz kurları da otomobilin satış fiyatını doğrudan etkileyecektir.

Renault Boradway Özellikleri

Bu aracın en dikkat çekici özelliklerinin başında şık tasarımı gelmektedir. Yeni Renault Broadway modellerinde oldukça ışıklı bir deri tasarım düşünülmüş. Öte yandan bu araçlar otomatik şanzıman sistemine sahiptir. Manuel vitesli model bulunmamaktadır. Yakıt tipi olarak ise iki ayrı seçenek bulunmaktadır. Ancak bu iki seçenek arasından en çok benzinli modellerin tercih edilmesi beklenmektedir.

Aracın beygir güleri ise 90 HP ve 130 HP olarak da ikiye ayrılmaktadır. Son olarak ise bu araçlarda dijital gösterge ve LED ekranlı navigasyon sistemi bulunmaktadır. Bazı özel ful paketlerde ise UCV bagaj seçeneği de bulunmaktadır. Bütün bu bilgiler ışığında Renault Boradway son zamanlarda adından sıklıkla söz ettireceğe benziyor. Bu durum bu markaya ait diğer modellerin de merak edilmesini mümkün kılıyor. Tam da bu noktada Renault Boradway fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor!

 

Başa dön tuşu