Teknoloji

Youtube’da ezber bozan yeni özellik! Herkes yıllardır gelsin diyordu! Artık video izlerken bunu yapabilirsiniz

İnsanların ciddi para kazanmalarını sağlayan eğlence platformlarından biri olan Youtube bir video paylaşım sitesidir. Uzun zamandır hayatımızda olan bu platform, bazı yanlışlar da barındırıyor. Özellikle video atan kişilerin şikayet ettiği pek çok husus olduğunu söylemek mümkün. Bunlardan en çok öne çıkanı ise videonun yüklenmesinin ardından bir düzenleme yapmanın çok zor olmasıdır. Düzenleme yerine yeniden yüklemeyi tercih eden kişi izleyici sayısında ciddi düşüşler yaşayabilmekteydi.

Sorunun çözümü için bazı adımlar atıldı. Düzeltme için yeni özelliklerin geleceği duyuruldu. Platformda içerik üretenler daha hızlı ve pratik hareket etme imkanına böylece sahip olacak. Fakat bu özellik, sorunların çözülmesinden daha çok kullanıcılara hata hakkında daha iyi geri dönüş (haberkolik.net) yapma imkanı sunuyor. Videonun sağ üst kısmındaki menüden düzeltmeler yapılacak. İzleyiciler de o kısımdan hangi düzenlemelerin yapıldığını görebilecek.

Youtube’un Dikkat Çeken Yenilikleri

Yakın zaman önce diğer sosyal medya platformlarında kullanılan ve beğeni toplayan anlık kısa video paylaşma özelliği video paylaşım sitesinde de yer almıştı. Sadece bu yenilikle yetinmeyen platform, yeni bir projeyi de öne sürmek üzere. Projenin ismi kanal mağazası olup bu özelliğiyle diğer video platformlarıyla iş birliği içinde olacak. O platformlardaki bazı fragmanlar yayınlanabilecek.

Yeni özelliğin ilk olarak Amerika’da uygulamaya geçeceği biliniyor. Daha sonra diğer ülkelerde yaygınlaşması planlanmaktadır. Devrim yaratması beklenen bu özelliğin sonbahar mevsiminde hayata geçeceği bekleniyor. Popüler bir platformun bu şekilde daha da popüler olacağı yorumları yapıldı. Tüm bubilgiler ışığında Youtube konusunda en güncel uygulamaları yakından takip ediyor olmak, her zaman beraberinde çok önemli kazanımları da getirmektedir.

Youtube Kanal Mağazası Nedir

Youtube üzerinden diğer dijital yayın uygulamalarına abonelik fırsatı tanıyan bu özellik henüz gelmeden çok dikkat çekti. Üstün çalışmaların sonunda hazırlanan bu yeni özellikle birlikte gözler içeriğe takıldı. Hangi dijital video platformlarının aboneliklerinin sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Ortaklık için görüşmelerin hala yapıldığı ifade edildi. Buradan yapılan aboneliklerin bir kısmı Youtube ile paylaşılacak.

Başa dön tuşu