Teknoloji

Vatandaş akın etti! Nokia’dan 301 TL’ye sıfır kutusunda telefon! Stok bitmeden hemen alın!

Günümüzde telefonlar insan hayatında büyük bir yere sahip olup vazgeçilmez elektronik ürünler arasındadır. Bu noktada çok fazla çeşitliliğin olduğunu söylemek de mümkündür. Onlarca farklı marka ve modeli bulunan telefonlar pek çok işleve sahiptir. Son zamanlarda eskilerin tuşlu telefonları popülerliğini kaybetmiş olsa da bu ürünlerin sevenleri yok değil. Nostalji tutkunları ve daha kolay bir kullanım isteyenler için bunlar idealdir.

Samsung, Xiaomi, Oppo cep telefonlarında çılgın indirim! Alayı 3.500 TL’nin altın düştü! İşte en ucuz ve en kaliteli 3.500 TL altı 5 cep telefonu özellikleri

Akıllı telefonlara göre daha uygun fiyatlarda olan bu ürünlerde ilk akla gelen marka Nokia olmaktadır. Bir dönemin telefon devi olan bu marka revize edilmiş tuşlu telefonlarıyla tekrar gündeme geldi. Sıfır olarak ve kutusunda teslim edilecek bu modeller koleksiyonerlerin de ilgisini çekiyor. Tam da bu noktada (haberkolik.net) Nokia telefonlarının yeniden gündeme geldiğini rahatlıkla ifade edebiliriz. Üstelik bu markaya ait olan telefonlar uygun fiyatlardan da satışa sunuluyor.

Nokia’nın 301 TL’ye Satılan Telefonları Hakkında

Bütçe dostu telefonlar arasında kendine yer bulan bu modellerin bazıları akıllı telefon kategorisinde. Bu ürünleri daha çok telefon beklentisi çok da büyük olmayan kişiler talep etmektedir. Cep telefonlarını bilgisayara alternatif görmeyenler için bir kurtarıcıdır. Kimi insanlar farklı ve üst düzey işlemler yapan telefonların gereksiz olduğunu düşünmektedir. Basit düzeydeki bir eşya ile mutlu olanlar bu fırsatı kaçırmamalı.

Yeni özelliklerin eklendiği bu modellerde kameralar geliştirilmiştir. Çekilen fotoğraflar güzel çıkmaktadır. Ayrıca geçmişin tuşlu telefonlarına oranla da oldukça işlevseldir. Teknolojiye ayak uydurmakta zorlanan yaşlı kesim için de iyi bir alternatif olacaktır. Kullanımı kolay ve şık bir tasarıma sahiptir. Bunun yanı sıra hayatı yoğun bir şekilde yaşayan kişiler için de etkili bir araçtır. Kişiye biraz sakin alan yaratmaya yardım eder.

Nokia’nın Tuşlu Telefonunun Özellikleri

Eskiye özlem duyan kişileri tatmin edecek görüntüsü ve farklı renk seçenekleriyle bu modeller oldukça ilgi çekicidir. Ayrıca ses kalitesi üst düzey olup gürültünün çok olduğu ortamlarda bile kendini belli etmektedir. Tarza göre seçim yapmak mümkündür. Kasasının boyutu ise 2,4 inç olup daha pek çok özelliği bulunmaktadır.

Cep telefonunuzu değiştirecek kişileri ilgilendiriyor, 8000 TL’lik telefonları kısa süreliğine 2000 TL’ye alın!

Başa dön tuşu