Teknoloji

Herkes bekliyordu! İphone 14 modellerinin dudak uçuklatan fiyatı belli oldu! Bu paraya öküz alınır dedirtti!

Günümüzde en çok tercih edilen cep telefonu markalarının başında İphone gelmektedir. Durum böyle olunca cep telefonu alacak kişilerin büyük bir çoğunluğu Apple markasından yeni cihaz tanıtımını beklemektedir. Ancak 2022 yılı itibari ile cep telefonlarına yüzde 50 oranından fazla zamlar yapıldı. Bu nedenle İPhone 14 yeni modelin fiyatlarının oldukça yüksek olması tahmin edilmektedir. Ancak henüz Apple markasından fiyatlar ile ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Bu da son zamanlarda bu model cihazlara olan ilgiyi arttırmaktadır.

3000 TL’ye alınacak en iyi telefonlar şok etti! iPhone bile yanında bir hiç kalıyor! Öyle özellikleri var ki, sanki roket…

İPhone 14 30 Bin TL Olabilir

 

2022 yılında çıkan İphone 13 serisinin fiyatı 30 bin TL olarak belirlenmişti. Öte yandan 64 GB dahili depolama alanına sahip modelin fiyatları 2 bin TL’ye kadar alıcısına kavuşmuştu. 2023 yılında satışa sunulacak 14 modelinde de depolama alanı fiyatları belirleyecek ana unsurların başında olacak. Uzmanların görüşlerine göre 14 seri modeli 30 bin TL’nin kesin olarak üzerinde olacak. 128 GB depolama alanına sahip olan model ise 40 Bin TL’ye yakın fiyatlara sahip olabilir.

İPhone 4 Yeni Model Çıkaracak!

Apple geliştirici uzmanlarının görüşlerine göre serinin en iyi telefonu olarak tanımlanan 14 modeli 4 ayrı alt model ile satışa sunulacak. Bu ayrı alt modeller ise genel olarak şu şekilde. İPhone 14, İPhone 14 Plus, İPhone 14 Pro ve son olarak İPhone 14 Pro Max şeklindedir.

Her modellerin depolama alan özellikleri ve RAM özellikleri aynı olmaktadır. Modeller arasında ki tek fark ekran büyüklüğü ve batarya kapasiteleridir. Pro Max modellerinin batarya kapasitesi diğer modellere göre daha fazla olmaktadır.

Apple Masrafları 12 ve 13 Modellerine Yansıtmamıştı

Ünlü analist şirketi Dan Ives Apple markasının üretimlerini yakından takip ediyor. 12 ve 13 modellerinin üretim masrafları Apple tarafından fiyatlara yansıtılmamıştı. Ancak 14 modelinin üretim masrafları diğer modellere göre oldukça fazla olmaktadır. Bu nedenle 14 yeni modelinde üretim masraflarının fiyatlara yansıtılması beklenmektedir. Bu nedenle 14 modeli Apple cep telefonu markasının en pahalı cihazı olması oldukça muhtemel.

Az önce açıklandı! O kişilere bedava iPhone 13 veriliyor! Herkes sıraya girdi!

 

Başa dön tuşu