Teknoloji

Cep telefonunuzu değiştirecek kişileri ilgilendiriyor, 8000 TL’lik telefonları kısa süreliğine 2000 TL’ye alın!

Günümüzde en çok araştırılan eşyaların başında cep telefonları gelmektedir. Ancak 2022 yılında döviz kurlarının artması ile birlikte cep telefonlarının fiyatları nerdeyse 2 kat yükseldi. Bu nedenle vatandaşların yeni cep telefonu alması oldukça güç bir hal aldı. Bu nedenle bazı önemli telefon markaları son modellerde özel indirimler yaptı. Bu sayede 8 bin TL civarlarında ki cep telefonlarının fiyatları 2 bin TL’ye kadar düşecek. Ancak kampanyanın başlangıç tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak ilerleyen günlerde açıklamanın gelmesi beklenmektedir.

Eğer siz de cep telefonunuzu değiştirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! Gümrük malları 1500 TL’ye satışta

Samsung Galaxy Cep Telefonlarının Güncel Fiyatları

Samsung markası 2022 yılı itibari ile en çok satış yapan telefon markalarının başında gelmektedir. Bu markanın cep telefonlarının en önemli özellikleri dayanaklıkları ve kamera performanslarıdır. Ayrıca NFC ve çeşitli güvenlik özellikleri de bu markanın telefonlarında bulunmaktadır.

Modellerin fiyatları ise kısa süreliğine 2500 TL’den başlamaktadır. Bu fiyat aralığında ve telefon alabilmek için mutlaka kapsamlı bir araştırma sürecini de yakından takip etmek gerekmektedir.

Oppo Cep Telefonlarının Güncel Fiyatları

Son yılların popüler markalarından bir tanesi de Oppo markasıdır. Bu markanın en sevilen ve tercih edilen modelli ise A 72 modelidir. Bu modelin genel özellikleri ise 128 GB hafızaya sahip olması ve 48 MP kameraya sahip olmasıdır. Öte yandan çift çekirdekli işlemciye sahip olmasından dolayı tam bir oyun telefonu özelliği de bulunmaktadır. Bu model akıllı cep telefonlarının fiyatları ise özel indirimler sonrasında 2.900 TL civarlarında satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Cep Telefonlarının Güncel Fiyatları

Özel tasarımları ile son zamanların en estetik cep telefon markası Xiaomi ’de bu kampanyaya dahil oldu. Bu markanın en son çıkan modeli e en sevilen modeli Red Mi Note 9 yüksek özellikleri ile birçok kişinin hayalini süsleyen telefonlardan bir tanesi konumunda. Bu modelin en önemli özelliği ise yüksek şarj etme özelliğidir. Bu model cep telefonlarının fiyatları ise kısa süreliğine sadece 3.999 TL ile satışa sunulacaktır.

Cep telefonuna 15.000 TL vermeyin! İşte sizlere en iyi, en ucuz ve lokum gibi modelleri derledik

Başa dön tuşu