Teknoloji

3000 TL’ye alınacak en iyi telefonlar şok etti! iPhone bile yanında bir hiç kalıyor! Öyle özellikleri var ki, sanki roket…

Son günlerde döviz kurunun artış göstermesiyle beraber kişiler telefon alımında zorluklar çekmeye başladı. İphone ve Samsung fiyatlarının artış göstermesiyle piyasada hareketli zamanlar yaşanıyor. 0 telefon modellerinin çok yüksek boyutlarda olması ve alınmasının resmen imkansız hale gelmesi kişileri 2.el sektörüne yönlendiriyor.

A101 market yine piyasayı alt üst etti! 1.399,00 TL’ye cep telefonu var! Tabletler, televizyonlar yarı fiyatına! Dev markalar var

3000 liraya alınacak günümüzde birçok farklı model bulunuyor. Bu modeller arasında General Mobile 20 ön plana çıkıyor ve ilgileri üzerine çekiyor. Telefonun muhteşem fotoğraf çekim gücü ve yüksek depolama alanı kişileri en çok ilgilendiren ve sevindiren özellikler oluyor. Eğer 3 bin TL’ye telefon almayı isterseniz mutlaka detaylı bir araştırma sürecini yakından takip ediyor olmanız her zaman gerekmektedir.

Casper Ön Planda!

3000 TL’ye telefon almak isteyen kişilerin bir diğer model seçeneği Casper modeller olarak ön plana çıkıyor. Casper telefon modelleri son günlerin en çok ilgileri üzerine çeken modelleri arasında bulunuyor. Yerli marka telefon üreticisi olan Casper son günlerde yapmış olduğu kampanyalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Casper yapmış olduğu kampanyalarda yerli marka telefon üretiminde lider konumda bulunuyor. Lider konumda bulunan telefonun günümüzde birçok alıcısı bulunuyor.

Cep telefonunuzu değiştirecek kişileri ilgilendiriyor, 8000 TL’lik telefonları kısa süreliğine 2000 TL’ye alın!

Casper marka telefonların kalitesi günümüzde yadsınamaz düzeyde yüksek pozisyondadır. Markanın telefonları her açıdan sizlere avantajlı bir hizmet olanağı sunuyor. Böylelikle kişiler 3000 TL altında Casper marka telefonlar alabiliyorlar.  Casper Via telefon modelleri son günlerin fiyat performans ürünü olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Fiyat performans ürünü almak istiyorsanız yönelmeniz gereken en önemli telefonların başında Casper marka telefonlar geliyor.

P13 Blue Max

3000 TL fiyat bandının altında ilgileri üzerine çeken telefonlardan birisi de P13 Blue Max modelleri oluyor. Böylelikle bu markanın modelleri de son derece uygun fiyatlara kişilere sunuluyor. Kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanarak avantajlı bir hizmet statüsüne kavuşuyor. Markanın telefon modelleri günümüzün en çok ilgi gören ve tercih edilen modeller sınıfında yer alıyor. Tam da bu noktada karşınıza farklı seçeneklerin de çıkacağını ifade edebiliriz.

Eğer siz de cep telefonunuzu değiştirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! Gümrük malları 1500 TL’ye satışta

Başa dön tuşu