Magazin

Usta Şeften şoke eden açıklama ‘Karım haysiyetsiz yaşam sürüyordu’ davası gerçek mi

Masterchef yarışmasının usta şefi Danilo Zanna geçtiğimiz Aralık ayında eşi ile ayrılığı ile gündeme çıkmıştı. Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek ayrılığının ardında yatan sır perdesi aralandı.

O dönem kariyerinin tam da zirvesindeydi Masterchef Danilo Zanna. Danilo Şef ile alakalı aldatma iddiaları gün yüzüne çıkarken eşi Tuğçe Demirbilek’e çifte dava açtığı da gündeme çıkmıştı.

Danilo Zanna eşine öyle bir sebepten boşanma davası açtığı iddia ediliyordu ki ‘ Haysiyetsiz yaşam sürme’ sebebiyle açılan dava sebebine her ne kadar biz sosyal medya abartısı desek de gerçek bir süre sonra çıkmışı.

Sonrasında Danilo Şef ve eşi arasında tazminat parası miktarında anlaşamamazlık olduğu söyleniyordu.

2012 de evlenmeleri akabinde 2013 senesinde oğullarını kucaklarına almışlardı.

Danilo şef aradan geçen 9 sene içerisinde boşanacaklarını açıklaması ‘ünlü olunca şımardı mı’ yorumlarını beraberinde getirdi.

Tazminat anlaşması yapılamadı

Danilo Zanna ve eşinin boşanma kararı sonrasında ünlü şefin Etiler’deki evi boşalttığı iddia ediliyordu.

Masterchef Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek, 9 yıl için 1 Milyon Euro tazminat istemişti.

Bu miktarı kabul etmeyen Danilo Zanna dava açmış ve gerçekler de gün yüzüne çıkmaya başlamıştı.

Tazminat anlaşması sağlayamayan Masterchef Danilo şef’in eşi Tuğçe Demirbilek’e dava açtığı ve sebebinin işse ‘suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme’ talebi olduğu hala daha gündemde.

 

9 senelik karısından ayrılma kararı aldıklarını sosyal medyadan açıklamıştı Masterchef Danilo Zanna kariyerinin tam da zirve noktasında hakkında çıkan bu iddialara yanıtsız kalmıştı.

Masterchef yarışmasının İtalya’dan gelen ünlü şefi Danilo Zanna 2012 senesinde Tuğçe Demirbilek ile evlenmiş ve çiftin 1 oğlu bulunmakta.

Geçtiğimiz Gün Danilo Zanna sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını paylaşmış ve akabinde de yorum yağmuruna tutulmuştu. Annesine benzerliği göz önünde olan Masterchef Danilo Zanna’nın oğlu  ‘ ne kadar büyümüş, tıpkı annesinin oğlu’ yorumlarına tutuldu.

Başa dön tuşu