Magazin

Ünlü sanatçıdan kötü haber! Ahu Tuğba’nın evi yerle bir oldu

Ünlü sanatçı Ahu Tuğba Amerika’da çıkan Lan Kasırgasından etkilendi. Binlerce kişinin hayatını kaybetti doğal afette Tuğba da zarar gördü. Neredeyse her şeyini kaybeden ünlü sanatçı yaşadıkları ile resmen şoke oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Ahu Tuğba ABD’nin Florida kentinde çıkan Lan Kasırgasında evini ve arabasını kaybetti. Kenti neredeyse harabeye çeviren bu kasırga ünlü sanatçı Ahu Tuğba’yı da vurdu.

Evini ve arabasını kaybetti

ABD’nin Florida kentinden kızı ile birlikte sessiz sakin bir hayat yaşayan Ahu Tuğba Lan Kasırgası’nın etkisi ile evini ve arabasını kaybetti. Kentte birçok kişi hayatını kaybetti. Yaşanan doğal afette hem maddi hem de manevi olarak birçok insan zarar gördü. Usta sanatçı bu felaketle ilgili, “İnsanların evleri, arabaları gitti… Onları da bırak, hayatları gitti, birikimleri gitti… İşyerleri kapandı. Bizde hiç uyumadık. Arka taraftaki 2 katlı binaya çıktık. O bina olmasaydı yaşanacakları düşünemiyorum bile. Şehir bitti… Yüz yılın kasırgası bu. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın, düşmanıma bile. Burada sigortan varsa ödüyorsun, sonra sana ödeme yapıyorlar. Ama giden hayatlar ne olacak. Onları geri getirmezsin ki.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kasırga sonrası çekilen görüntüler ise hayrete düşürüyor. Evlerin çatıları, bahçeleri hatta duvarlarına kadar uçtu. Arabaların dahi sürüklendiği kasırgada, çok sayıda insan da hayatını kaybetti.

Başa dön tuşu