Magazin

Ünlü oyuncu trafik kazası yaptı! Karşı tarafın sürücülerini ezdi

Issız Adam filmi ile hafızalara kazınan Cemal Hünal trafik kazası yaptı. Ünlü oyuncu Motorsiklete çarptı ve sürücüsünü yaraladı. Şimdilerde Camdaki Kız adlı dizide rol almaya hazırlanan başarılı sanatçı aracı ile yaptığı kaza gündem oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Issız Adam, Romantik Komedi serisi, Asi gibi yapımlarda rol alan Cemal Hünal Seyir halinde olan otomobili ile bir motora çarptı. Yaralanan Sürücü hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu motor sürücü ile uzlaşmak istediğini açıkladı.

Uzlaşmak istiyorum

Ayağı kırılan motor sürücüsü, “Kendi idaremdeki motosikletimle yolcu konumunda Mehmet Yıldız’la birlikte Fatih Sultan Mehmet Mahallesi istikametine seyir halindeyken Akmerkez istikametine doğru seyir halinde olan Cemal Ünal idaresindeki araç birdenbire sola doğru Taşlıçay sokağına doğru dönüş aldı. Ben de aracı son anda fark ettim. Fren yaparak durmaya çalışsam dahi duramadım. Plakalı araç sol ön farından vurdum kaza meydana geldi. Araca çarptıktan sonra ben ve arkadaşım motosikletten düştük” şeklinde ifade vererek Cemal Hünal’dan şikayetçi oldu. Hünal da uzlaşmak istediğini belirtti.

Cemal Hünal kimdir?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976’da İstanbul’da dünyaya geldi. Türk oyuncu. Saint Benoit Fransız Lisesi’nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya’daki Gordonstoun International Summer School’a gönderildi. Lisenin ardından Londra’da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşadıktan sonra oyunculuk eğitimi için Los Angeles’a gitti. UCLA Extension’da, Santa Monica Koleji’nde ve Londra Film Okulu’nda tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol aldı. Bir Zamanlar Osmanlı dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim aldı.

Rol aldığı yapımlar

Asi ( 2007-2009) – Kerim
Kış Masalı (2009) – Ali Murat
Adanalı (2010) – Alex
Seni Bana Yazmışlar (2011) – Yalçın
Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) – Murat
Osmanlı Tokadı (2013) – Moğol
Tatar Ramazan (dizi) (2013) – Rüstem Sinan
Paramparça (2014) – Alper
Kırmızı (2015) – Umut
Günce (2013) – Cengiz
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) – Mert
Kaos Örümcek Ağı (2012) – Mansur
Ayaz (2012) – Şahin
Romantik Komedi (2009) – (2010) – Mert
Peşpeşe – (2010) – Bora
Issız Adam : Çağan Irmak – (2008) – Alper
Ulak : Çağan Irmak – (2007) – Ulak İbrahim

Başa dön tuşu