Magazin

Üç Kız Kardeş yeni sezon fragmanı ters köşenin alasını yapıyor! Sadık’ın tüm telaşı boşa çıkıyor

Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonuna sayılı günler kala dizinin izleyenleri yeni sezonda kendilerini neler beklediğini merak ediyor. Türkan ve Somer aşkının devamı ve aradaki kaynana krizinin aşılması için adeta senaryoyu kendileri yazıp sosyal medya da paylaşıyor.

Üç Kız Kardeş Kanal D’nin Salı akşamları reyting rekortmeni dizisi olarak bilinirken geçtiğimiz sezon sadece Baba dizisi ile yarışmaktaydı. Bu sezon başlayacak olan yaklaşık 20 diziden hangisinin Salı günleri yayınlanacağı henüz belli değilken, oyuncular dahil herkesi bir reyting telaşesi aldı.

Öyle ki hikayenin tamamen değişeceği de iddialar arasındayken, Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonu hakkındaki güncel gelişmeleri araştırdık.

Üç Kız Kardeş dizisi 17. bölümü ile bir gerçeğin ortaya çıkacağı Soner’in her şeyi itiraf edeceği konuşulurken, izleyicilerin hiç beklemediği bir itiraf olarak şu sıralar sosyal medyada yankılanıyor

İclal Aydın, Berker Güven, Reha Özcan ve Özgü Kaya’nın başrollerinde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisi ile alakalı gelişmeler dizinin başlamasına ramak kalan merakla araştırılıyor

Üç Kız Kardeş 17. bölüm neler olacak?

Üç Kız Kardeş yeni sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz herkes merakla Üç Kız Kardeş yeni sezonda neler olacak sorusunu sorarken, diğer bir taraftan da Nesrin öldü mü sorusunun da yanıtını araştırıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi sevilen annesi Nesrin karakteri ile karşımıza çıkan İclal Aydın dizinin hem kurucusu hem de başrol oyuncusu olduğu için yeni sezonda da dizide olacağını sizlere söyleyelim.

Üç Kız Kardeş Nesrin’i öldü mü? sorusunu yanıtı hayır olarak yeni sezon fragmanında karşımıza çıkarken, Türkan, Derya ve Sadık’ın o Tedirgin halleri boşuna çıkaracak.  Üç Kız Kardeş yeni sezonda da Salı akşamları reyting rekorlarını kıracağını, yayınlanan tanıtım fragmanı ile belli ederken, Kanal D ekranları Salı akşamları yine farkına ortaya koymaya devam edeceğe benziyor.

Karakterler (Oyuncular):

Sadık (Reha Özcan)
Nesrin (İclal Aydın)
Somer (Berker Güven)
Türkan (Özgü Kaya)
Dönüş (Almila Ada)
Derya (Melisa Berberoğlu)
Rüçhan (Veda Yurtsever)
Özer (Tayfun Eraslan)
Nezahat (Benian Dönmez)
Mine (Nazlı Senem Ünal)
Mesut (Demircan Kaçel)
Dilek (Ece Baliç)
Serdar(Vural Şahanoğlu)
Fatih (Hakan Atalay)
Hakan (Mert Özcan)
Sevilay Yalçın (Ayça İnci)
Özgür Tunca (Yiğit Dikmen)
Mustafa Yalçın (Eren Öner)

Başa dön tuşu