Magazin

Üç Kız Kardeş Nesrin’i ölmeyecek! İclal Aydın Urla’dan boşuna İstanbul’a taşınmadım dedi! Dizinin yıkımı engellendi

Bir dizinin başrol oyuncusunun hem de aynı zaman da yazarının diziden ayrılması dizi için felaket demek olduğunu herkes biliyor. Yaz sezonundan beri Üç Kız Kardeş Nesrin‘i ölecek İclal Aydın diziden diziden çıkacak diye ortaya atılan iddialar ayyuka çıktı. Üç Kız Kardeş dizisi geçtiğimiz sezon kadar başarılı olamasa da Üç Kız Kardeş Nesrin diziye Üç Kız Kardeş’in annesi, Sadık’ın kocası ve okulun müdür yardımcısı olarak diziye devam edecek.

Geçtiğimiz sezon başlayan Üç Kız Kardeş dizisi ilk sezonunda Salı akşamlarının en çok izlenen dizileri arasındaki yerini alırken bu sezon reytinglerde 3. ya da 4. gelmesi izleyiciyi üzerken Üç Kız Kardeş ekibinin pek de umurunda değil.

Üç Kız Kardeş Nesrin’i ve Üç Kız Kardeş dizisi oyuncularının birlik ve beraberliği o kadar büyük ki dizide adeta bir dostluk kardeşlik havası esiyor. Sezon finalinde Üç Kız Kardeş Nesrin’i ölecek iddialarının yaşanan son ile ortaya çıkması herkese Üç Kız Kardeş Nesrin öldü dedirtirken, aslında dizinin hem başrol oyuncusu hem de Üç Kız Kardeş romanının sahibi olması diziye devam etmesi gerekliliğini de beraberinde getiriyor.

Üç Kız Kardeş dizisinden ayrılması gerekli olduğu hatta ayrılacağı kesinleşen bir kaç karakter olsa da Üç Kız Kardeş Nesrin’i dizi finaline kadar aramızda olacak.

Üç Kız Kardeş Nesrin ölmeyecek

Üç Kız Kardeş Nesrin ile alakalı ortaya atılan iddialar ayyuka çıkmış olurken aslında bu iddianın doğru olmaması ile de büyük bir felaket ve yıkımın da önüne geçilmiş oldu.

Üç Kız Kardeş Nesrin İclal Aydın İzmir Urla’da bulunan evini bırakıp çekim için İstanbul’a yerleşmişken böyle bir son olmadığını sizlere söyleyelim

 

Başa dön tuşu