Magazin

Üç Kız Kardeş dizisi Özgü Kaya ile başladı Özgü Kaya ile bitecek! Kimse O’nu gönderemeyecek

Bir dizinin başrol oyuncusu giderse ne olur sorusu şu sıralar Üç Kız Kardeş dizisi için de soruluyor. Öyle iddialar ortalarda dolaşıyor ki ! Dizinin başarısını çekemeyenler hakkında türlü türlü iddialar ortaya atıyor.

Yüreklere dokunan bir annenin ciddiliği ve evlatlarına sahip çıkması, çocukları için çalışıp didinen ve herkesin gönlünü fetheden bir babanın hazin öyküsü ve 3 kız kardeşin birinin öz olmadığı gerçeği…

Üç Kız Kardeş dizisi hakkında ortaya türlü türlü iddialar atılsa da diz ayakta duracağa benziyor

Özgü Kaya’nın ezik mi ezik Türkan karakterini canlandırdığı Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterinin kalacağı ama Özgü Kaya’nın diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Öyle ki Türkan karakteri Özgü Kaya’ya adeta ikizi kadar benzeyen Yağmur Tanrısevsin’in diziye dahil olduğu da dedikodu kazanını kaynatıyor.

Adeta Somer ve Türkan aşkının üzerine kurulmuş ve diğerlerinin de adeta figuran olarak rol aldığı dizi Üç Kız Kardeş dizisinde bir de Özgü Kaya’nın gitmesi şu anlık sadece bir iddia olsa da bu ihtimali düşünmek bile istemeyen izleyici Üç Kız Kardeş dizisi hakkındaki güncel gelişmleri araştırıyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından esinlenerek uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonunda bizleri neler bekliyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin en çok parlayan yıldızı haline gelen Özgü Kaya gerçekten Türkan karakterine veda mı etti?

Üç Kız Kardeş dizisini sürekli takip eden izleyicinin gözünden kaçırmadığı detaylar ile birlikte Özgü Kaya’nın diziden ayrılma gibi bir planının olmadığını sizlere söyleyelim.

Özgü Kaya kariyerini altın harflerle kazıyacak dizide!

 

Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncusu Özgü Kaya bu dizi ile adeta tüm ülke tarafından tanınan bir isim haline gelmişken, ünü yavaş yavaş dünyaya yayılmaya başladı.

Üç Kız Kardeş Özgü Kaya’sı kariyerindeki zirve yapan dizideki oyunculuğu ile bir çok ödüle layık görülüp aday olarak gösterildiğini biliyoruz. Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisinde ödül alan Özgü Kaya, bundan sonra başarılarına başarı ekleyecek gibi duruyor.

Üç Kız Kardeş ne zaman başlayacak

Özgü Kaya’nın diziden ayrılacağı iddiaları ile ortalığın adeta velveleye verildiği Üç Kız Kardeş dizisi ile alakalı güncel gelişmelerde Almila Ada’nın da ayrılık rüzgarına kapılanların arasında olduğu söyleniyor.

Tüm bu yalan yanlış iddialar sonrasında eminiz ki Üç Kız Kardeş dizisi küllerinden doğup yeni sezonda da reytinglerini katlayacaktır.

Üç Kız Kardeş dizisi Eylül ayı sonlarında başlaması planlanıyor. Öyle ki olmazsa da Ekim ay başında en geç KAnal D ekranlarında olacak.

Başa dön tuşu