Magazin

Tuzak dizisi hangi kanal da ne zaman başlayacak! Akın Akınözü teraziyi tartacak Talat Bulut Yasak Elma’daki gibi olacak

Bu sezon yeni diziler bir başka rekabet içinde geliyor. Hangileri rekabeti yenecek belirsiz ancak merakla beklenenler için de Tuzak dizisi gerek oyuncuları, gerekse de konusu ile şimdiden merak konusu olmakta.

Peki Akın Akınözü’nün Tuzak dizisi oyuncuları kimler? Tuzak dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Tuzak dizisi konusu ve Tuzak dizisi hangi kanalda gibi detaylar, diziye sürekli olarak eklenen kadrosu sonrasında merakla araştırılıyor.

Tuzak dizisinde kimlerin oynayacağı merakla araştırılıyor. Tuzak dizisi hakkındaki güncel gelişmeler de merakla araştırılıyor. Peki Tuzak dizisinde kimler oynuyor. Hercai ile genç kızların gönlünde taht kuran Akın Akınözü’nün başrolünü özellikle de Yasak Elma dan sonra Mahkum da kendini gösteren çok başarılı oyuncu Talat Bulut ile bir araya gelmesi sonrasında çok dikkat çeken dizi Tuzak dizisi hakkında tüm detayla haberimizde.

Yeni sezon başlamasına ramak kala Tuzak dizisi hakkında ki tüm detayları da sizler için araştırdık.

TV8 ekranlarında çok kısa bir süre de başlayacağını öğrendiğimiz Tuzak dizisi oyuncu kadrosuna yepyeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Tuzak dizisi hakkında her gün yaşanan yeni gelişmeler ile gündemde olduğu gözler önüne serilirken, Tuzak dizisi beklenilenin daha da üstünü yapacağa benziyor.

Tuzak dizisinin oyuncu kadrosunun başarısı, genişliği, dizinin konusu dizinin gidişatını bile aslında bizlere gözler önüne serdirtirken, eminiz ki herkes dizisinin başlaması için yapılacak açıklamayı bekliyor.

Tuzak dizisi oyuncuları

Talat Bulut (Aslan)

Akın Akınözü (Umut)

Bensu Soral (Çiçek)

Rıza Kocaoğlu (Güven)

Onur Durmaz (Ali)

İlayda Çevik (Luna)

Yağız Can Konyalı (Mete)

Sıla Türkoğlu

Tuzak dizisi ne zaman yayınlanacak?

Tuzak dizisinin çekimlerinin startını verdiğini sizlere söyleyelim.ç Ancak Tuzak dizisi stok bölümlerinin de çekimlerinin yapılacağını göz önünde bulundurursak, Ekim ayına ilk bölümünün yetiştirileceğini söyleyebiliriz.

Tuzak dizisi konusu

Talat Bulut’un iş adamı Aslan olarak karşımıza çıkacağı Tuzak dizisinde Güven karakteri Rıza Kocaoğlu Luna karakteri İlayda Çevik tarafından oynanacak iken Akın Akınözü dizide Umut karakteri ile bizlerle birlikte olacaktır.  Bensu Soral’ın oynayacağı Çiçek ise dizide İntikam ateşiyle yanıp kavrulan bir genç kızı canlandıracak.

Talat Bulut aynı Yasak Elma dizisindeki karakterine benzeyen bir karakterle bizlerle birlikte olacak iken Akın akınözü ise adaletin terazisini sürekli olarak tartacak Avukat Umut karakterini bizlere tanıtacak

 

Başa dön tuşu