Magazin

Tuzak Dizisi Demet Özdemir sürprizi ile başlayacak! O oyuncuyu herkes ayakta alkışlayacak

Tuzak dizisine Demet Özdemir’in de dahil olduğu iddia ediliyordu. Öyle ki Demet Özdemir’in yeni dizisi hangisi sorusunun yanıtı olarak karşımıza Tuzak dizisi çıkıyordu. Peki Tuzak dizisi başrol oyuncusu ve Demet Özdemir’in Tuzak dizisinde olup olmayacağı görüşmelerin sonuçları ve güncel gelişmeler sizlerle.

Tuzak dizisi yayınlanan tanıtım fragmanında bu ne havalı bir giriştir dedirtmişti. Çok sayıda kişinin çok yakından takip ettiği Tuzak dizisi ile alakalı gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte durum bu iken diziye yepyeni bir başrolün dahil olduğu söyleniyor.

Ancak ilk başta söyleyelim ki  Tuzak dizisine dahil olan oyuncunun Demet Özdemir olmadığını sizlere söyleyelim. Demet Özdemir’in yakın arkadaşının Tuzak dizisine dahil olduğunu size söyleyebiliriz.

TV8 ekranlarının sevilen dizisi haline gelmeye aday Tuzak dizisi için oyuncu çalışmaları dahil devam ediyor. Merak edilen yanıtlar ile birlikte bu yanıtların ne olduğu konusu da Tuzak dizisi için soruluyor.

Oyu8ncu kadrosunun başarısı karşısında izleyici adeta büyülenirken, şu sıralar diziye ramak kaldı diyebiliriz.

Tuzak dizisi ile alakalı bilinmeyenleri araştırdık. Zamanla dizi ile alakalı tüm detayların açıklanması hemen akabinde dizinin başlayacağı öğrenildi.

Tuzak dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isim Demet Özdemir olmasa da Naz Ökten çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Son zamanlara damgasını vuran ve yayın hayatına başlaması akabinde çok dikkat çekeceğe benzeyen Tuzak dizisi Naz Göktan ile zirvelere çıkacağa benziyor.

Tuzak dizisi oyuncu kadrosu

Umut / Çınar Yılmaz (Akın Akınözü)
Ceren (Bensu Soral)
(Talat Bulut)
(İlayda Çevik)
(Rıza Kocaoğlu)
(Yağız Can Konyalı)
(Onur Durmaz)
(Naz Göktan)
(Eylül Su Sapan)
(Emir Benderlioğlu)
(Gamze Süner Atay)
(Lesli Karavil)
(İbrahim Şahin)

 

Başa dön tuşu